Πολυτάρχου στο enwsi.gr: «Η βαριά ήττα από τον ΠΑΟ είναι ευθύνη των παικτών»

Πολυτάρχου στο enwsi.gr: «Η βαριά ήττα από τον ΠΑΟ είναι ευθύνη των παικτών»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

polytarxouΈχει φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ στα δύσκολα. Από την Β’  εθνική και την Α2, μέχρι και φέτος στην Α1. Ο Μιχάλης Πολυτάρχου δικαιωματικά πήρε την αρχηγία στην ΑΕΚ, έχοντας δώσει τα πάντα από την πρώτη μέρα μέχρι και την τελευταία αυτή την τριετία του στην Ένωση.

Η ήττα από τον ΠΑΟ ήταν… χαστούκι. Η έκταση μάλιστα δημιούργησε αρνητικές εντυπώσεις στον κόσμο που άλλα περίμενε και άλλα είδε. Ο αρχηγός της ΑΕΚ θέλησε μέσω του enwsi.gr να κάνει την δική του παρέμβαση και να αναλάβει το μερίδιο των ευθυνών μαζί με τους συμπαίκτες του για ότι έγινε την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

«Αυτή η ήττα με τον τρόπο που προήλθε και στο μέγεθος της είναι ευθύνη των παικτών. Εμάς βαραίνει, που σε καμία στιγμή του αγώνα δεν παίξαμε με το μυαλό μας στο παιχνίδι. Ολη την εβδομάδα προετοιμαζόμασταν σωστά, διαβάσαμε πολύ καλά τον αντίπαλο και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα. Όταν μπήκαμε όμως στο παρκέ δεν κάναμε τίποτε, από όσα μας ζήτησε ο προπονητής μας. Εκεί χάθηκε η μπάλα του αγώνα και ξέφυγε το ματς σε μεγάλες διαφορές. Αν κάναμε όσα μας έλεγε ο κόουτς, θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πάντα. Αναλαμβάνουμε το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης για την ήττα και καλούμαστε στο επόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μπροστά στον κόσμο μας να τιμήσουμε πάνω από όλα την φανέλα. Διότι στο ματς με τον Παναθηναϊκό βάλαμε τον εαυτό μας, πάνω από το καλό της ομάδας» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Πολυτάρχου στο enwsi.gr αναφορικά με τα δύο ντέρμπι με ΠΑΟ και ΟΣΦΠ.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X