Πάρτι στη γειτονιά της ΑΕΚ την Κυριακή, στην Ριζούπολη το ματς με Αχαρναϊκό

Πάρτε μια πρώτη "γεύση"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

opadoi kosmos aek rizoupoliΚάθε ματς της ΑΕΚ στη Ριζούπολη ξυπνά μνήμες από το παρελθόν και αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία για μια νέα, μεγάλη “κιτρινόμαυρη” γιορτή. Όπως ήδη σας ενημέρωσε το enwsi.gr, ο Αχαρναϊκός ζήτησε και πήρε από τον Απόλλωνα Σμύρνης την άδεια ώστε το μεσημέρι της Κυριακής να υποδεχθεί την Ένωση στη Ριζούπολη, με σκοπό να πάρει μια βαθιά οικονομική ανάσα από τα εισιτήρια που σκοπεύει να πουλήσει στον κόσμο του Δικεφάλου.

Το γεγονός αυτό σήμανε “συναγερμό” στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ, οι οποίοι μετά την περσινή αναμέτρηση κόντρα στην Κηφισιά, η οποία διεξήχθη στο ίδιο γήπεδο, θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα δίπλα στο σπίτι τους. Εκεί που έχουν περάσει ατελείωτα απογεύματα Κυριακής, πάντα σε κιτρινόμαυρο φόντο. Πάντα δίπλα στην ΑΕΚ. Ναι μεν το ματς δε είναι δυνατόν να γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά η γειτονική Ριζούπολη αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία για τους φιλάθλους της Ένωσης να στήσουν μια νέα γιορτή, στηρίζοντας τον Δέλλα και τους ποδοσφαιριστές ώστε να συνεχίσουν νικηφόρα την πορεία τους στη Football League.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει ήδη ενημερωθεί για τις κινήσεις της ΠΑΕ Αχαρναϊκός και όλα δείχνουν ότι μένουν μόνο οι τυπικές ανακοινώσεις από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, ώστε να οριστικοποιηθεί η έδρα της Κυριακάτικης αναμέτρησης.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X