Πίκρα στον κόσμο της ΑΕΚ και σκληρή κριτική

Η ΚΑΕ ΑΕΚ καλεί τον κόσμο να γεμίσει το ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kosmos_basketΗ αγωνιστική πανωλεθρία της ΑΕΚ σήμερα στο ΟΑΚΑ και η βαριά ήττα με 34 πόντους ήχησε… άσχημα στα αυτιά των φιλάθλων της Ένωσης. Τόσο με σχόλια στα social media, όσο και με σχόλια στην επίσημη σελίδα του τμήματος μπάσκετ στο Facebook ο κόσμος της ΑΕΚ δείχνει την πικρία του από την μεγάλη σε έκταση ήττα κάτι που δεν περίμενε το «κιτρινόμαυρο» κοινό σε καμία περίπτωση μετά την γιορτή στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Μάλιστα, υπάρχει σκληρή κριτική προς την διοίκηση της ΚΑΕ για τον προγραμματισμό και συγκεκριμένες επιλογές (κυρίως στο κομμάτι των Αμερικάνων που δεν… τραβάνε), ενώ υπάρχουν και διάφορες απόψεις για τον Βαγγέλη Ζιάγκο και το κατά πόσο έχει ευθύνη για την βαριά ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε για τον κόσμο πάντα τέτοια ματς είναι ντέρμπι και σήμερα… πληγώθηκε το γόητρο της Βασίλισσας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X