Κρας τεστ για ΑΕΚ και Ζιάγκο το (δύσκολο) ντέρμπι στην έδρα του Παναθηναϊκού

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Πανιώνιος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÓÁÊÏÔÁ ÊÁÓÅËÁÊÇÓ   ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ SAKOTA KASELAKIS   AEK - PANIONIOS (BASKET LEAGUE 2014-2015)Η πρώτη νίκη της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο ήρθε πριν μία εβδομάδα, ωστόσο οι επόμενες δύο αγωνιστικές της Α1 μπάσκετ είναι… βουνό για τη «Βασίλισσα». Αρχικά σήμερα το απόγευμα (17:00, LIVE WEB RADIO enwsi.gr) κόντρα στον Παναθηναϊκό (έρχεται από ήττα στην Γερμανια από την Μπάγερν Μονάχου για την Ευρωλίγκα)εκτός έδρας και σε περίπου μία εβδομάδα στο κλειστό του ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό. Δύο… ιστορικά ντέρμπι για την ομάδα που έμαθε μπάσκετ στους Έλληνες πριν δεκαετίες.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος γνωρίζει καλά ότι ο σημερινός ΠΑΟ του Ιβάνοβιτς είναι πιο «γεμάτη» ομάδα συγκριτικά με την ΑΕΚ. Ποιοτικότεροι Έλληνες, ποιοτικότερη ξένη, ομάδα με περισσότερα χρόνια στο παρκέ και πολλούς τίτλους. Η ΑΕΚ ξεκινά τώρα την δική της πορεία μετά την επιστροφή της και γνωρίζει ότι ο αντίπαλος έχει το πάνω χέρι. Και όσο οι Αμερικάνοι της ΑΕΚ έχουν αυτή την (πολύ) μέτρια προσφορά (Κάιλς, Γκούντριτζ, Ουίλιαμσον, Ράιτ), τόσο το έργο της Ένωσης γίνεται δύσκολο. Διότι οι υπόλοιποι δεν… φτάνουν να τραβήξουν το κουπί μιας μεγάλης νίκης, όπως θέλουν οι απαιτήσεις σήμερα, παρά το πάθος και την ψυχή των Ελλήνων.

Ο προπονητής της ΑΕΚ δεν θα έχει τον τραυματία Ουίλιαμσον στην διάθεση του, ο Καρλ Ίνγκλις (όπως σας αποκάλυψε το enwsi.gr) δεν είναι ακόμη στο ρόστερ της ΑΕΚ και οι λύσεις μειώνονται, με δεδομένο ότι και ο Γκούντριτζ είναι υπ’ ατμόν (δεν έχει σκοράρει ακόμη πόντο-αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της ΑΕΚ).

Οι… πονοκέφαλοι του Ζιάγκου αρκετοί και το βάρος αναμενόμενα θα πέσει στην άμυνα. Εκεί που θα πρέπει να περιοριστούν οι παραγωγικοί παίκτες του Ιβάνοβιτς για να παραμείνει ανταγωνιστική η ΑΕΚ μέχρι τέλους. Στην ΑΕΚ ξέρουν ότι για να κερδίσουν τώρα τον ΠΑΟ χρειάζεται ένα (αγωνιστικό) θαύμα. Όμως επειδή έχουν μάθει να παλεύουν καθημερινά με προβλήματα, πιστεύουν και στα… θαύματα.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X