Τσιάκος: «Αγώνας υψηλών απαιτήσεων»

ΑΕΚ-Ρέθυμνο (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tsiakosΠαιχνίδι πρόκληση για την ΑΕΚ είναι το αυριανό απέναντι στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Γιώργο Τσιάκο. Ο έμπειρος άσος της Ένωσης μίλησε για παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων, αλλά και τη διαχείριση που πρέπει να έχει η ομάδα για να διατηρηθεί στα μεγάλα …σαλόνια.

«Προφανώς, ο αγώνας είναι υψηλών απαιτήσεων. Παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και της Ευρώπης. Διαθέτει παίκτες, που έχουν παραστάσεις από μεγάλα ματς, αλλά και νέους με ταλέντο, που θέλουν να διακριθούν. Οπωσδήποτε, αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για την ΑΕΚ ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό, με την έννοια ότι τέτοια ματς της είχαν λείψει το διάστημα της οδυνηρής απουσίας της από τη μεγάλη κατηγορία. Η ΑΕΚ με το τεράστιο όνομα επέστρεψε και προσπαθεί να διαχειριστεί αυτή την πραγματικότητα, με αργά και σταθερά βήματα. Είναι αυτονόητο, ότι θα αντιμετωπίσουμε το ματς με σοβαρότητα και αγωνιστικότητα -στοιχεία που θέλουμε να μας χαρακτηρίζουν φέτος, όπως έχουμε πει κατ’ επανάληψη- όπως συμβαίνει και θα συμβαίνει σε κάθε υποχρέωσή μας», σημείωσε ο Τσιάκος.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X