Ζιάγκος: "Κλειδί του ντέρμπι ο έλεγχος του ρυθμού"

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Πανιώνιος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÆÉÁÃÊÏÓ   ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ ZIAGOS AEK - PANIONIOS (BASKET LEAGUE 2014-2015)Ο Βαγγέλης Ζιάγκος θεωρεί ότι η ΑΕΚ θα πρέπει να έχει συγκεκριμένα στοιχεία στο παιχνίδι της, αν θέλει να εμφανιστεί ανταγωνιστική απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής της “Βασίλισσας” σχολίασε στη επίσημη ιστοσελίδα του πρωταθλήματος, ότι οι πράσινοι στο ανοικτό γήπεδο είναι επικίνδυνοι, ενώ απο την άλλη πλευρά οι δικοί του παίκτες θα πρέπει να έχουν εξαιρετική ομαδική λειτουργία.

Αναλυτικα:

Για την σημασία του αγώνα για την ΑΕΚ: «Παίζουμε με ένα εκ των κορυφαίων κλαμπ της Ευρώπης, που διαθέτει ένα ρόστερ με παιδιά που έχουν πολύ μεγάλο ταλέντο αλλά και παραστάσεις πολύ υψηλού επιπέδου και που όσο περνάει ο καιρός βρίσκουν τη συνοχή τους και τους αυτοματισμούς τους. Για μας είναι ένα παιχνίδι που θα αντιμετωπιστεί με την ίδια σοβαρότητα και αγωνιστικότητα που θέλουμε να μας χαρακτηρίζει φέτος και να αποτελούν βασικά στοιχεία της αγωνιστικής μας ταυτότητας ανεξάρτητα από τον εκάστοτε αντίπαλο».

Για το «κλειδί» του αγώνα: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που επιδιώκει το εύκολο καλάθι στον αιφνιδιασμό. Προσπαθεί να εκφραστεί επιθετικά σε υψηλούς ρυθμούς παιχνιδιού. Επομένως, νομίζω ότι ο έλεγχος του ρυθμού απέναντι σε μία τέτοια ομάδα θα είναι «κλειδί» για το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Το παιχνίδι στο ανοιχτό γήπεδο, οι συνεργασίες δύο ατόμων με σκριν στη μπάλα και το παιχνίδι κοντά στο καλάθι είναι τα δυνατά σημεία του Παναθηναϊκού».

Για το που θα στηριχθεί η ομάδα του: «Στο κίνητρο και στην ομαδική λειτουργία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X