Κολοβέτσιος στο enwsi.gr: «Ηταν πέναλτι, προσπαθώ να βοηθάω και επιθετικά»

Κολοβέτσιος στο enwsi.gr: «Ηταν πέναλτι, προσπαθώ να βοηθάω και επιθετικά»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kolovetsios-κολοβετσιοςΗ ΑΕΚ τον απέκτησε για να καλύψει το κέντρο της άμυνας (και το κάνει εξαιρετικά), αλλά εκείνος ξαφνικά προέκυψε και με επιθετικές πρωτοβουλίες. Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος ήταν εκείνος που άνοιξε τον χορό των επίσημων τερμάτων για την Ενωση στο ματς κυπέλλου με τον Φωκικό και χθες, μόλις στο έκτο ματς κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του. Παράλληλα, θα μπορούσε να είχε δώσει και άλλη λύση επιθετικά στην ΑΕΚ με το πέναλτι που κέρδισε, αλλά δεν καταλογίστηκε.

«Ναι, πιστεύω πως υπήρχε πέναλτι στη φάση που έγινε μέσα στην περιοχή. Πήγα να πάρω τη μπάλα και ο αντίπαλος με τράβηξε από τη φανέλα», ξεκαθάρισε στο enwsi.gr ο στόπερ της ΑΕΚ. Όταν τον ρωτήσαμε εάν θα είναι λύση για τον Δέλλα και ως σέντερ φορ, χαμογέλασε πλατιά και τόνισε: «Θέλω να βοηθάω την ομάδα μέσα στο γήπεδο με κάθε τρόπο. Και στην επίθεση όταν προωθούμαι για να εκμεταλλευόμαστε κάθε φάση», σχολίασε ο Κολοβέτσιος.

Οσον αφορά την αναμέτρηση των Χανίων, ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ τόνισε με σαφήνεια. «Μπορεί να μην παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά βρήκαμε πολλές δυσκολίες απέναντι σε μια ομάδα από τις πιο δύσκολες τις κατηγορίες». Ο Κολοβέτσιος αποκάλυψε και τον λόγο της αφιέρωσης στον Ηλία Βούρα μετά το γκολ: «Ο Ηλίας το είχε προβλέψει πως θα σκοράρω. Ελπίζω να το κάνει συχνότερα».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X