"Πάμε Θεσσαλονίκη για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό"

Κακουράτου στο enwsi.gr: Να κοιτάζουμε τους αντιπάλους μας στα μάτια»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

KAKOURATOU2Η αθλήτρια της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ, Ξένια Κακουράτου, μίλησε στην “Ώρα των σπορ”, για την εμφάνιση του “Δικεφάλου” στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος, αλλά και για το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη ενόψει του αγώνα με το Ανατόλια το Σαββάτο. Η αθλήτρια της Ένωσης τόνισε πως δεν πρέπει να ξεγελαστούν από την καλή τους εμφάνιση στην πρεμιέρα, αλλά επιθυμούν να συνεχίσουν να είναι σοβαρές και να κερδίζουν κάθε ματς που ακολουθεί.

Αναλυτικά όσα είπε η Ξένια Κακουράτου στην “Ώρα των σπορ”: 

Αρχικά σχολίασε: “Η νίκη στην πρεμιέρα μας βοήθησε πολύ κυρίως ψυχολογικά. Θέλαμε πολύ να ξεκινήσουμε νικηφόρα το πρωτάθλημα και αυτό μας έδωσε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Παρόλα αυτά δεν ξεγελιόμαστε από μια νίκη. Είμαστε μόνο στην αρχή και δεν έχουμε χρονικά περιθώρια για να στεκόμαστε σε ένα παιχνίδι. Ακολουθεί αύριο κιόλας ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι στο Ανατόλια, όπου πρέπει να δείξουμε με την παρουσία μας πως η εικόνα την πρώτη αγωνιστική μόνο τυχαία δεν ήταν”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας: “Είμαστε νέα ομάδα και θέλουμε να δουλεύουμε συνεχώς για να μπορέσουμε να σταθεροποιηθούμε και να δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες. Πάμε αύριο στη Θεσσαλονίκη για να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό. Δουλέψαμε στα λάθη που έγιναν στον πρώτο αγώνα και ευελπιστούμε σε μια ακόμα καλύτερη εμφάνιση. Πιστεύουμε σε μας και θέλουμε με την πορεία μας να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο της ΑΕΚ και να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια”.

Τέλος μίλησε χαρακτηριστικά για την δική της απόδοση και αν υπάρχει άγχος: “Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στην ΑΕΚ. Δεν αισθάνομαι άγχος αλλά μεγάλη χαρά και όρεξη να δουλέψω για να δικαιώσω όσους με πίστεψαν. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει φέτος. Για μένα είναι μεγάλη ευκαιρία και μεγάλο βήμα ότι ανήκω σε αυτή την ομάδα και θέλω να καθιερωθώ. Ευτυχώς μέχρι τώρα όλα έχουν κυλήσει πολύ καλά. Μπορεί να μην έχουμε ξένες στο ρόστερ αλλά έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο κλίμα μεταξύ μας και αυτό μας βοηθάει πολύ. Είμαστε ενωμένες με έναν κοινό στόχο, να τιμήσουμε την φανέλα που φοράμε και να φέρουμε όσο ψηλότερα γίνεται την ομάδα. Για αυτό και παραμένουμε συγκεντρωμένες και κοιτάμε κάθε παιχνίδι σαν να είναι ντέρμπι”.

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΒΙΤΣΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X