Σας το αποκαλύψαμε κι έγινε! Έρχεται για υπογραφές ο Ίνγκλις στην ΑΕΚ

Aυτός είναι ο Ίνγκλις, για τον οποίο σας αποκάλυψε το enwsi.gr ότι ενδιαφέρεται η ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

inglis karlΤο βράδυ της Πέμπτης το enwsi.gr σας αποκάλυψε ότι ο Καρλ Ίνγκλις είναι ο “εκλεκτός” της ΑΕΚ και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Καναδός αναμένεται άμεσα στην Αθήνα για να επισημοποιήσει τη μεταγραφή του στη “Βασίλισσα”.

Οι επαφές με τον 33χρονο σούτιγκ γκαρντ έχουν φτάσει πλέον σε τελικό στάδιο και υπάρχει καταρχήν προφορική συμφωνία μαζί του για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μέσα στα επόμενα 24ωρα θα βρεθεί στη χώρα μας με σκοπό να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες και να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Ο Ίνγκλς ξεκίνησε την καριέρα του από το NCAA και συγκεκριμένα την μάδα της Χαβάης. Είχε μάλιστα μέσο όρο πόντων 15.5. Τα επόμενα χρόνια πέρασε από την Ιταλία με την φανέλα της Βίρτους, την Ζαντάρ, ενώ αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στην Ισπανία, με τη φανέλα της Γκραν Κανάρια. Καλύτερη του χρονιά πάντως ήταν στην Κροατία, όπου την περίοδο 2006-2007 είχε 20.3 πόντους μέσο ότο.

Την περυσινή περίοδο αγωνίστηκε στην Κανάριας, όπου είχε 8.9 πόντους μέσο όρο, αλλά σε λιγότερα λεπτά συμμετοχής. Πρόκειται για ένα παίκτη που φτάνει τα 201 εκατοστά, με μεγάλη εμπειρία στην Ευρώπη, που είναι ικανός να βοηθήσει την Ένωση.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X