Παπαδόπουλος: «Δεν θα αλλάξουμε τρόπο παιχνιδιού για την ΑΕΚ»

«Σημαντικό ματς για τα Χανιά, δεν έχουν αντιμετωπίσει ποτέ την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

soulis papadopoulos xaniaΑφοσιωμένος στο πλάνο αντιμετώπισης της ΑΕΚ είναι τις τελευταίες ώρες είναι ο  Σούλης Παπαδόπουλος,  που μίλησε στην “Ωρα των Σπορ” για το αυριανό ματς.

 

Οι δηλώσεις του:

Για την άποψη που διαμόρφωσε, παρακολουθώντας από κοντά το ΑΕΚ-Απόλλων: «Μπαίνοντας στο ΟΑΚΑ και βλέποντας αυτόν τον κόσμο στις εξέδρες και τις δύο ομάδες στο γήπεδο, πίστευες ότι έβλεπες ματς επιπέδου Super League. Η ΑΕΚ ήταν φοβερά ήρεμη στο παιχνίδι της και έβγαλε στόφα μεγάλης ομάδας. Παρότι δεν στάθηκε καλά στο πρώτο ημίχρονο, δεν αγχώθηκε και παίζοντας ψύχραιμα και με την μπάλα κάτω, κατέφερε στο β’ ημίχρονο να φέρει το ματς εκεί που ήθελε. Μην ξεχνάμε όμως πως δεν έπαιζε μόνη της , αλλά υπήρχε και ο αντίπαλος που είχε κλείσει καλά τους χώρους και δεν της επέτρεπε να πάει σε πολλές τελικές, διασπώντας την άμυνα του».

Για τα σημεία που θα κρίνουν το ματς ης ομάδας του με την Ένωση: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να ξεκαθαρίσω πως σεβόμαστε την ΑΕΚ, αλλά δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αλλάξουμε τον τρόπο που παίζουμε και να αναπροσαρμόσουμε τα αγωνιστικά μας πλάνα με βάσει το στιλ παιχνιδιού της ΑΕΚ. Στα Χανιά διαθέτουμε πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές που πραγματικά αισθάνομαι την ανάγκη να πω ότι χαίρομαι που δουλεύω μαζί τους. Έχουμε μόλις δύο ξένους, κάποιους με παραστάσεις από Super League και γενικότερα παίκτες σε πολύ καλή ηλικία που πλαισιώνονται από κάποιους έμπειρους. Εμείς θέλουμε να παίζουμε καλά και να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτως αντιπάλου και έδρας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν σεβόμαστε την ΑΕΚ που με τους τίτλους και τις διακρίσεις της αποτελεί πολύ μεγάλο κομμάτι της ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όταν πας όμως να αντιμετωπίσεις έναν αντίπαλο με φόβο, δεν έχεις καμία τύχη. Είδαμε πως η ΑΕΚ πέρασε δύσκολα από το Αίγιο στην πρεμιέρα. Εδώ θα παίξει σε έναν σαφώς καλύτερο αγωνιστικό χώρο που ευνοεί όχι μόνο τους γρήγορους και τεχνίτες δικούς της ποδοσφαιριστές, αλλά και τους δικούς μας, ενώ θα έχει και μια πολύ καλή φιλοξενία».

Για τον Τραϊανό Δέλλά: «Έχει κατά την γνώμη μου τα φόντα για να εξελιχθεί σε έναν πολύ καλό προπονητή. Η ιστορία θα δείξει μέχρι που μπορεί να φθάσει. Δεν λέω όχι στους ξένους προπονητές που έρχονται και αποδεδειγμένα προσφέρουν όπως συνέβη με τους κύριους Μπάγεβιτς, Σάντος και Βαλβέρδε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X