Προς «ναυάγιο» με Κάρακτερ, προχωρούν τις άλλες επιλογές που έχουν στην ΑΕΚ

Αυτός είναι ο Ντέρικ Κάρακτερ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

derric carakter karakterΣήμερα εκπνέει η προθεσμία που έχει δώσει στον Ντέρικ Κάρακτερ η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να απαντήσει στην πρόταση  συνεργασίας που του έχει καταθέσει.

Η περίπτωση του Αμερικανού είχε προκριθεί από τους κιτρινόμαυρους, για τη θέση «5», ωστόσο μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στην υπόθεση του. Η ομάδα πάντως δεν έχει πολυτέλεια να περιμένει τον συγκεκριμένο αθλητή και παράλληλα κοιτά τις υπόλοιπες επιλογές που έχει.

Καλά πληροφορημένες πηγές του enwsi.gr, ανέφεραν ότι η υπόθεση οδηγείται σε ναυάγιο. Μέχρι και χθες αργά το βράδυ ο ατζέντης του Κάρακτερ βρισκόταν σε συνομιλία με τον Αμερικανό, ενώ όποιος επικοινώνησε μαζί του, καταλάβαινε ότι πολύ δύσκολα θα προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση.

Οι κιτρινόμαυροι πάντως θα περιμένουν και σήμερα και από κει και πέρα προχωρούν και τις άλλες επιλογές που έχουν για τη συγκεκριμένη θέση. Υπάρχουν αρκετά ονόματα στη λίστα του Βαγγέλη Ζιάγκου, ο οποίος και θα αποφασίσει ποιο είναι αυτό που θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X