"Να κερδίσουμε για να είμαστε εμείς πρώτοι"

«Σημαντικό ματς για τα Χανιά, δεν έχουν αντιμετωπίσει ποτέ την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

soulis papadopoulos xaniaΟ Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε αμέσως μετά την σημερινή προπόνηση της ομάδας του για τον αγώνα της Παρασκευής με την ΑΕΚ.  Ο προπονητής των Χανιών είπε πως η ομάδα του σέβεται την ΑΕΚ, αλλά θα κοιτάξει να παρουσιαστεί έτοιμη, για να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Για τον αγώνα δήλωσε πως η ομάδα του θέλει τους τρείς βαθμούς για να πάρει την πρωτιά, ενώ επεσήμανε πως το παιχνίδι με την Ένωση είναι πρόκληση.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Όλα τα ματς έχουν δυσκολίες, είτε είναι εντός είτε είναι εκτός. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, όμως εμείς παίζουμε στο γήπεδό μας. Σεβόμαστε την ΑΕΚ και θα κοιτάξουμε να είμαστε αυτοί που πρέπει για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε, όπως σε όλα τα ματς είναι τη δική μας ομάδα. Έχουμε το δικό μας στυλ. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα και εκτός της φανέλας και της ιστορίας της, έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και πολύ καλό προπονητή. Είναι από τα φαβορί για την άνοδο. Εμείς έχουμε δείξει και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες».

Για το αν ο ΑΟΧ έχει μόνο να κερδίσει είπε:

«Θα έχει να κερδίσει ό, τι και στα υπόλοιπα ματς. Δεν υπάρχει λίγη ήττα ή μικρή ήττα για μένα. Δεν θα πω παίξαμε καλά και χάσαμε. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς για να βρεθούμε εμείς πρώτοι. Δεν υπάρχει γλυκιά ήττα για μένα, αυτό δεν το έχω διανοηθεί ποτέ. Θέλουμε παντού τη νίκη, αλλά όποιος δεν σέβεται την ΑΕΚ δεν σέβεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σίγουρα το ματς αυτό είναι πρόκληση. Η ΑΕΚ έπαιζε στο champions league, περνά δύσκολες στιγμές και σύντομα θα επανέλθει, εκεί που της αρμόζει. Όλοι θέλουν να παίζουν σε αυτά τα παιχνίδια. Ίδιο όμως είναι το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Κύπελλο και αυτό με τον Πανηλειακό. Εξάλλου αν νικήσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου θα περάσουμε στους «16» του θεσμού.

πηγή:flnews.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X