Βαριά τιμωρία στον Μητρόπουλο και ...συγγνώμη

Στο στόχαστρο της Μπρέσια ο Μητρόπουλος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η διοίκηση του Πανιωνίου αποφάσισε να αφαιρέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Παύλο Μητρόπουλο και να του επιβάλλει δίμηνο αποκλεισμό. Ο πρώην “άσος” της ΑΕΚ ζήτησε συγγνώμη και εξαρτάται από τον Τερεζόπουλο το πότε θα επιστρέψει. Ο Μητρόπουλος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και για το λόγο αυτό είχε αποκλειστεί από το τελευταίο χρονικά ματς των “κυανέρυθρων” κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Σήμερα η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για το συμβάν:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ επέβαλλε στον ποδοσφαιριστή, Παύλο Μητρόπουλο για το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε, τις ακόλουθες ποινές:1. Αφαίρεση της αρχηγίας2. Χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ με αναστολή.3. Δίμηνο αποκλεισμό από τις υποχρεώσεις της ομάδας με αναστολή.Κατόπιν  των παραπάνω, ο ποδοσφαιριστής τίθεται στην διάθεση του προπονητή, Δημήτρη Τερεζόπουλου, ο οποίος και θα κρίνει το πότε θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του».

Λίγο αργότερα ο Παύλος Μητρόπουλος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

“Ήμουν ο πρώτος που είπα ναι σε αυτήν την δύσκολη προσπάθεια της διοίκησης και φυσικά αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν. Ο Πανιώνιος τα τελευταία 2 χρόνια μου εχει μάθει τι σημαίνει οικογένεια και πώς να ξεπερνάς τα δύσκολα. Για αυτό και εγώ ζητάω ενα μεγάλο συγγνώμη απο τον υπέροχο κόσμο και την ομάδα και να είναι σίγουροι οτι ποτέ δεν θα με ξαναστερηθούν. Πάνω από όλους μας ο Πανιώνιος. Από αύριο κιόλας είμαι στην διάθεση του προπονητή μου για την δύσκολη συνέχεια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X