Δίπλα στην ομάδα και στα Χανιά ο «τίγρης»

Δίπλα στην ομάδα και στα Χανιά ο «τίγρης»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gantzoulas-melissanidis-bajevic-mavros-γαντζουλας,-μελισσανιδης-μπαγεβιτς-μαυροςΑκόμα και στα χρόνια που βρισκόταν εκτός ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης προσπαθούσε να ξεκλέψει χρόνο και να βρεθεί δίπλα στην ομάδα. Και ειδικά από πέρυσι, όταν ανέλαβε μπροστάρης στη νέα εποχή, ο «τίγρης» έχει λείψει μόνο από μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού ματς. Ετσι, δεν θα μπορούσε να λείψει ούτε από το ματς της ΑΕΚ στα Χανιά για την 3η αγωνιστική.

Εστω και αν πρόκειται για εργάσιμη μέρα που δεν ευνοεί το ταξίδι για κάποιον με ιδιαίτερα γεμάτη επαγγελματική ατζέντα, ο Μελισσανίδης έχει αποφασίσει να ταξιδέψει αυθημερόν. Θα πάει το μεσημέρι στα Χανιά και θα επιστρέψει το βράδυ της ίδιας μέρας από την Κρήτη, έχοντας πάρει ακόμα μία…τζούρα από την ΑΕΚ.

Ο Μελισσανίδης δείχνει έμπρακτα στην ομάδα πόσο κοντά βρίσκεται. Παρών από την έναρξη της προετοιμασίας, στο Πήλιο στις τελευταίες ημέρες του βασικού σταδίου της, στα Σπάτα πριν την έναρξη της σεζόν, στο Αίγιο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Γιατί δεν κρύβει πως πρώτα απ’ όλα είναι οπαδός της ΑΕΚ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X