"Κιτρινίζουν" και τα Χανιά από τη δίψα του κόσμου της ΑΕΚ να είναι δίπλα στην ομάδα

Original 21: "Καλή χρονιά ΑΕΚάρα, μην σταματάς δικέφαλε"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kosmos aigio filathloiΤα “κιτρινόμαυρα” πάρτι σε όλη την Ελλάδα συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Μετά τις πόλεις που επισκέφτηκαν οι φίλοι της ΑΕΚ λόγω των φιλικών αγώνων που έδωσε η ομάδα, αλλά και το Αίγιο με την Άμφισσα, στα δύο έως τώρα επίσημα εκτός έδρας ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ο κόσμος του δικεφάλου ετοιμάζεται να δώσει μια ακόμα …παράσταση, αυτή τη φορά στην Κρήτη.

Στις 18:00 το απόγευμα της Παρασκευής (24/10) η Ένωση θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο των Περιβολίων τα Χανιά στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League και όπως έγινε γνωστό η ΑΕΚ θα έχει τη δική της θύρα για τους οπαδούς της της που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση. Επειδή όμως η συγκεκριμένη θύρα χωράει μόλις 308 άτομα και η κινητοποίηση που υπάρχει στην Κρήτη για το παιχνίδι είναι τεράστια, οι άνθρωποι των γηπεδούχων θεωρούν δεδομένο ότι οι φίλοι του δικεφάλου θα αναζητήσουν ακόμα περισσότερα εισιτήρια προκειμένου να δώσουν δυναμικό “παρών” στις εξέδρες του γηπέδου των Περιβολίων, παρά το γεγονός ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί σε εργάσιμη μέρα, αλλά και ώρα.

Ακόμα και κάτω από αυτές τις συνθήκες πάντως θεωρείται βέβαιο ότι ο κόσμος της ΑΕΚ αναμένεται για μια ακόμα φορά να συμπαρασταθεί με τον πλέον δυναμικό τρόπο στον Δέλλα και τους ποδοσφαιριστές του, έτσι ώστε να συνεχιστεί η νικηφόρα πορεία της ομάδας στη Football League.

MANΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X