Καινοτομίες από το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ στη Βαρκελώνη

Δείτε ΦΩΤΟ από τα εργομετρικά των "κιτρινόμαυρων"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellas-kaliakmanisΣε ιατρικό συνέδριο που έγινε στη Βαρκελώνη βρέθηκε ο γιατρός της ΑΕΚ Άλκης Καλιακμάνης και παρουσίασε καινοτόμες τεχνολογίες τις οποίες εφαρμόζει το ιατρικό επιτελείο της Ένωσης. Στη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ σημειώνεται:

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ συμμετείχε μέσω του γιατρού της ομάδας κ. Άλκη Καλλιακμάνη στις εργασίες του ιατρικού Συνεδρίου «Muscle Tech Network» κατά το διήμερο 13 και 14 Οκτωβρίου.

Το συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Καμπ Νου διοργανώθηκε από την ιατρική ομάδα της Μπαρτσελόνα, υπό την αιγίδα της FIFA και σε συνεργασία με την κλινική Aspetar του Κατάρ. Στο συνέδριο συμμετείχαν κορυφαίοι Αθλητίατροι από το χώρο του ποδοσφαίρου όπως οι Gil Rodas, Lluis Til και Ricard Pruna (FC Barcelona), Jan Ekstrand (Chairman of the UEFA Medical Committee), ο Fabrizio Tencone (FC Juventus), Stefano Della Villa (Isokinetik Medical Group) κ.α.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου η ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω του κ. Καλλιακμάνη  παρουσίασε καινοτόμες τεχνολογίες που το ιατρικό επιτελείο της με επικεφαλής τον κ. Λάκη Νικολάου μελετά και εφαρμόζει σε συνεργασία με το Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στο περιθώριο του Συνεδρίου ο γιατρός της ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με όλα τα μέλη του ιατρικού επιτελείου της Μπαρτσελόνα για τον τρόπο λειτουργίας του τμήματος ιατρικών υπηρεσιών και οι δυο πλευρές συμφώνησαν να συνεχιστεί η συνεργασία και η ανταλλαγή ιατρικής επιστημονικής τεχνογνωσίας μεταξύ των Ομάδων στο άμεσο μέλλον”.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X