Η κεφαλιά «δυναμίτης» του Βασιλομπίλαρου (VIDEO)

Η κεφαλιά «δυναμίτης» του Βασιλομπίλαρου (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όταν κάποιος ποδοσφαιριστής έχει πετύχει δεκάδες γκολ στην καριέρα του, είναι δύσκολο να επιλέξει το πιο σημαντικό. Για τον Βασίλη Δημητριάδη πάντως, το γκολ που σημείωσε μια μέρα σαν σήμερα του 1992, αποτελεί σίγουρα σήμα κατατεθέν της πορείας του. Μια προσπάθεια γεμάτη δυναμισμό και τσαμπουκά, μία κεφαλιά δυναμίτης που έβαλε στα δίχτυα την άμυνα της φημισμένης Αϊντχόβεν και επιβεβαίωσε πως η ΑΕΚ είχε στο δυναμικό της ένα σέντερ φορ που κινούνταν σαν τανκ.

Είναι γεγονός πως φορ με τα χαρακτηριστικά του Βασιλομπίλαρου δεν υπήρχαν. Και σε μια ομάδα καλοδουλεμένη μηχανή όπως ήταν η ΑΕΚ του Μπάγεβιτς των πρώτων ετών της δεκαετίας του ’90, βρήκε χώρο για να κινηθεί. Εκείνη τη νύχτα, η Νέα Φιλαδέλφεια «διψούσε» για ευρωπαϊκή καταξίωση. Ηθελε τη νίκη επί των ισχυρών Ολλανδών, που ήταν η βάση της Εθνικής των οράνιε και είχαν τον μεγάλο Ρομάριο στην επίθεση.

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά, κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και να πάρει τη μεγάλη νίκη με τον δυναμίτη του Δημητριάδη. Ο Σαβέβσκι εκτέλεσε αριστοτεχνικά φάουλ από τα αριστερά, ο Δημητριάδης βγήκε πρώτος στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα του Φαν Μπρόκελεν. Ηταν μια μεγάλη νίκη, σημαντική για προμήνυμα για όσα θα ακολουθούσαν.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X