Μαρτίνες και Γοδόι εξετάζονται από την ΑΕΚ εν όψει καλοκαιριού λένε στο Αγρίνιο

Μαρτίνες και Γοδόι εξετάζονται από την ΑΕΚ εν όψει καλοκαιριού λένε στο Αγρίνιο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

martines-godoi-μαρτινες-γοδοιΜπορεί η μεταγραφική περίοδος να αργεί ακόμα, αλλά στην ΑΕΚ φαίνεται πως κινούνται στην αγορά. Αλλωστε, στόχος είναι να προσέχουν για να έχουν και να ενισχύσουν την ομάδα με παίκτες που μπορούν να μπουν άμεσα και να κάνουν τη διαφορά. Σύμφωνα με πηγές του enwsi.gr από το Αγρίνιο, στο «κιτρινόμαυρο» στόχαστρο έχει μπει το τελευταίο διάστημα ο Νίκολας Μαρτίνες του Παναιτωλικού, ενώ φαίνεται πως υπάρχουν σκέψεις και για τον Φερνάντο Γοδόι.

Ο Μαρτίνες ήρθε στην Ελλάδα τον περασμένο Ιανουάριο. Ο 27χρονος Αργεντινός μέσος, μπορεί να καλύψει όλες τις θέσεις πίσω από τον φορ και φέτος κάνει εντυπωσιακά πράγματα. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ιντεπεντιέντε, έπαιξε στην Ισπανία με τη Ρεάλ Μούρθια και πέρυσι έκανε δύο γκολ σε δέκα ματς με τους Αγρινιώτες. Φέτος συνεχίζει σε εντυπωσιακή κατάσταση, είναι ο κινητήριος μοχλός του Παναιτωλικού και φαίνεται πως γυάλισε στην ΑΕΚ. Αλλωστε το Σάββατο στην Τρίπολη, ήταν εξαιρετικός.

Ο Παναιτωλικός έσπευσε πριν από λίγες ημέρες να του ανανεώσει το συμβόλαιο που έληγε το καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Ανάλογη τακτική είχε ακολουθηθεί και με τον Μπακάκη, πριν μεταγραφεί στην ΑΕΚ. Στο Αγρίνιο ανέφεραν και το όνομα του Φερνάρντο Γοδόι. 24χρονος Αργεντινός αμυντικός χαφ, έχει ξεκινήσει και αυτός από την Ιντεπεντιέντε. Είναι ο παίκτης για την πρώτη πάσα, που τη μεταφέρει στον Μαρτίνες για να κάνει παιχνίδι και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X