Αναζητείται ιδανική διαχείριση για τις ακραίες

Αργυροπούλου στο enwsi.gr: «Η φανέλα είναι βαριά, υπάρχει άγχος, θέλουμε τη νίκη» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ARGYROPOULOUΣίγουρα ήταν το πρώτο ματς του πρωταθλήματος και είναι φυσιολογικό τα πάντα να μην λειτουργούν …ρολόι. Είναι κάτι που εμφανίζεται σε όλες τις ομάδες της Α1 γυναικών βόλεϊ. Στην ΑΕΚ τα πάντα κύλησαν ομαλάδα, υπό την έννοια ότι η ομάδα έδειξε τσαμπουκά και με συγκεκριμένα στοιχεία στην τακτική της, πήρε τη νίκη απέναντι στον Α.Ο Θήρας με 3-1. Μια ομάδα που θεωρητικά έχει βλέψεις για ψηλα.

Ο Μανώλης Ρουμελιώτης διάβασε σωστά τον αντίπαλο και ήρθε η νίκη φυσιολογικά. Ο προπονητής πάντως καλείται να διαχειριστεί ιδανικά τις τρεις ικανές ακραίες αθλήτριες που έχει στη διάθεση του. Αργυροπούλου, Ιβάνοβα και Λαγουδάκη έχουν υψηλό ανταγωνισμό. Στο ματς του Σαββάτο αγωνίστηκαν οι δύο πρώτες με αρκετά θετικά αποτελέσματα. Η Λαγουδάκη έπαιξε πολύ λίγο και περιμένει. Είναι σαφές ότι ο προπονητής καλείται να βγάλει τον καλύτερο εαυτό και απο τις τρεις και να μπορέσει να τις διαχειριστεί αναλόγως με τον αντίπαλο.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X