"Βόμβα" για την ΑΕΚ - Φέρνει τον σέντερ, παγκόσμιο πρωταθλητή Κάρακτερ

"Βόμβα" για την ΑΕΚ - Φέρνει τον σέντερ, παγκόσμιο πρωταθλητή Κάρακτερ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

karakterΠολύ κοντά στην πραγματοποίηση μιας σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται η “Βασίλισσα”, η οποία φέρνει στην Ελλάδα τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ – σέντερ Ντέρικ Κάρακτερ της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Φλαμένγκο.

Ο Κάρακτερ είναι 26 ετών και αναμένεται να εντικαταστήσει τον Γκούντριτζ στο ρόστερ της ΑΕΚ. Ζυγίζει 125 κιλά και έχει ύψος 2.06, ενώ φοράει τη φανέλα της Φλαμένγκο, η οποία επικράτησε της Μακάμπι στον τελικό του Διηπειρωτικού κυπέλλου. Πριν από τέσσερα χρόνια Λέϊκερς τον επέλεξαν στο νούμερο 58 του ντράφτ και παρέμεινε στο δυναμικό τους για δύο χρόνια. Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για την Μετς Ντε Γκουανάμπο του Πουέρτο Ρίκο και εντάχθηκε στο δυναμικό της Μπνέϊ Χερσλίγια. Πριν επιστρέψει στην Αμερική και την Αϊντάχο, αγωνίστηκε στη λιθουανική Πιένο Ζβάιγκζντες.

Αναμφισβήτητα, αν ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφική κίνηση, θα πρόκειται για μια πολύ σημαντική ενίσχυση του ρόστερ της Ένωσης, με έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X