Ανακούφιση από την πρώτη νίκη και τώρα ξεκαθάρισμα και καθορισμός στόχων στη "Βασίλισσα"

Ανακούφιση από την πρώτη νίκη και τώρα ξεκαθάρισμα και καθορισμός στόχων στη "Βασίλισσα"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

basket1-μπασκετΜπορεί να βρισκόμαστε μόλις στην 2η αγωνιστική, αλλά για την ΑΕΚ ήταν καθοριστικό το ματς με τον Πανιώνιο. Επειτα από την κυπελλική ήττα – αποκλεισμό από τον Αρη και το στραπάτσο στην Αμαλιάδα, η Ενωση έψαχνε μία νίκη για να πάρει τα πάνω της. Λίγο πριν τα μεγάλα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό (με σαφώς πολύ μεγάλο δείκτη δυσκολίας), η ΑΕΚ έπρεπε να πάρει το πρώτο δίποντο και αυτό έκανε στο ματς με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Παράλληλα, επιβεβαιώθηκαν οι σημαντικές κινήσεις για τον σχηματισμό της μετοχικής ομάδας. Οι Αγγελόπουλος και Κουτάς αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες, αναζητούν συμπαίκτες και βρίσκουν πόρους για να προχωρήσει η ομάδα. Ηδη, επιτεύχθηκε η συμφωνία με το ΟΑΚΑ, τον ΟΠΑΠ για τη χορηγία, τον ΟΤΕ για τα τηλεοπτικά. Και έπεται συνέχεια, καθώς κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθούν ακόμα δύο χορηγικές συμφωνίες.

Αυτό που πρέπει να κάνει η ΑΕΚ τώρα, με την ηρεμία που της προσδίδει η νίκη, είναι να μετρήσει δυνάμεις. Να ορίσει στόχους και να καλύψει κενά σε παίκτες. Κόντρα στον Πανιώνιο, οι Αμερικάνοι (Κάιλς και Ράιτ, γιατί ο Ουίλιαμσον ήταν συνολικά εξαφανισμένος) έκαναν καλό ξεκίνημα και μετά χάθηκαν. Είναι δεδομένο πως ο Ουίλιαμσον θα αποχωρήσει, ο Κάιλς δεν έχει ικανοποιήσει, ενώ και ο Ράιτ δεν έχει πείσει με την εικόνα του. Οι αλλαγές είναι θέμα ημερών.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X