Mάνταλος: «Να παίζουμε 90λεπτα όπως το δεύτερο ημίχρονο» (VIDEO)

Mάνταλος: «Να παίζουμε 90λεπτα όπως το δεύτερο ημίχρονο» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mantalosΟ Πέτρος Μάνταλος αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης της σημερινής αναμέτρησης της ΑΕΚ απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης, μίλησε για την δεύτερη νίκη των «κιτρινόμαυρων» για το πρωτάθλημα της Football League, την σημερινή του παρουσία ως αμυντικό χαφ, αλλά και την κλήση του στην Εθνική ομάδα.

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ:

«Από τη σημερινή μας εμφάνιση πρέπει να κρατήσουμε το δεύτερο ημίχρονο και το πρώτο θα πρέπει να μας γίνει μάθημα»

Για το κλειστό παιχνίδι:

«Αυτό το περιμέναμε πριν καλά-καλά ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε κάτι τέτοιο. Σίγουρα αυτά τα παιχνίδια είναι αρκετά δύσκολα. Θα προσπαθήσουμε ωστόσο στη συνέχεια να παίζουμε 90 λεπτά όπως παίξαμε σήμερα στο δεύτερο ημίχρονο.»

Για τη θέση του ως αμυντικό χαφ:

«Έχω αγωνιστεί ξανά σε αυτή τη θέση και στην παλιά μου ομάδα, αν χρειαστεί το ξανακάνω και πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό»

Για την Εθνική ομάδα:

«Για να φτάσεις στην Εθνική ομάδα πρέπει σε κάθε παιχνίδι να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό. Αυτό κάνω κι εγώ προκειμένου να αποδείξω ότι είμαι εδώ και ότι αξίζω μια θέση στην Εθνική.»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

[youtube id=”KAV07i4czNs” width=”600″ height=”350″]

ΖΗΝΟΒΙΑ ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X