Δέλλας: «Μας βοήθησε ο κόσμος μας και η αποβολή να γυρίσουμε το παιχνίδι από το 0-1»

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÁÐÏËËÙÍ (FOOTBALL LEAGUE 2014-2015)Προβληματισμένος για την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου και ευχαριστημένος από όσα έκαναν οι παίκτες του στο δεύτερο 45λεπτο εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας. Ο προπονητής της ΑΕΚ μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου ευχαρίστησε τον κόσμο και τόνισε ότι μαζί με την αποβολή αυτά τα δύο στοιχεία γύρισαν το παιχνίδι από το 0-1.

«Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Απόλλωνας. Μία από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν. Ξέραμε ότι θα μας περιμένει ο αντίπαλος και θα ψάξει την κόντρα επίθεση. Φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο αυτό. Δεν είχαμε φαντασία και κίνηση με την μπάλα. Αυτά διογκώθηκαν μετά το γκολ που δεχθήκαμε. Αλλάξαμε κάποια πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο. Οι παίκτες έδειξαν διάθεση να το γυρίσουν, μας βοήθησε και η αποβολή. Από το 46’ δουλέψαμε πολύ στο παιχνίδι. Μπράβο στα παιδιά για το δεύτερο ημίχρονο, το πρώτο είναι ένα καλό μάθημα. Πρέπει να δούμε τι συμβαίνει, να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Να βρίσκουμε λύσεις γρήγορα. Ένα γκολ μπορεί να δεχθείς οποιαδήποτε στιγμή. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και το επόμενο ματς. Πάμε για τους τρεις βαθμούς, για να μαθαίνουμε να γινόμαστε σοφότεροι και καλύτερο. Ευχαριστώ στον κόσμο σήμερα. Μας βοήθησε ο κόσμος όταν το ματς στράβωσε. Η παρουσία του πέρυσι και φέτος είναι συγκινητική. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και να συνεχίσουν έτσι. Να φέρουμε μαζί εκεί που πρέπει. Εύχομαι στον Νίκο καλή επιτυχία. Να είναι γερός, ήμασταν συμπαίκτες, τον είχαν προπονητή και τώρα αντίπαλο. Παράδοξο και ωραίο του ποδοσφαίρου.

Είχαμε την απουσία του Ανάκογλου σήμερα, επιλέξαμε να χρησιμοποιηθεί ο Μάνταλος λίγο πιο πίσω. Δεν ήταν εκεί το πρόβλημα. Η ομάδα υστερούσε στη κίνηση χωρίς μπάλα και ο Απόλλωνας ξέρει να παίζει άμυνα καλά. Μοιραία εγκλωβίζεσαι. Να μας γίνει μάθημα το ματς. Στα αποδυτήρια θα βρούμε τις λύσεις για το επόμενο ματς αν ξαναγίνει. Στο δεύτερο 45λεπτο αλλάξαμε και τακτικά κάποια πράγματα. Θα έχουμε να αντιμετωπίζουμε τέτοια θέματα. Από το πρώτο λεπτό πρέπει να κάνουμε αυτά που πρέπει».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X