Κασελάκης: "Ο κόσμος μας έδωσε πολύ ενέργεια"

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Πανιώνιος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÊÁÓÅËÁÊÇÓ ÊÏÑÏËÅÖ ÓÁÑÉÊÏÐÏÕËÏÓ  ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ KASELAKIS KOROLEV SARIKOPOULOS   AEK - PANIONIOS (BASKET LEAGUE 2014-2015)Ο Λεωνίδας Κασελάκης αμέσως μετά τη νίκη της ΑΕΚ, δήλωσε πως είναι ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας, αλλά όχι από την αδράνεια που έδειξε στο τρίτο δεκάλεπτο την οποία χαρακτήρισε ανεπίτρεπτη. Στη συνέχεια έδωσε συγχαρητήρια στον Πανιώνιο, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο της ΑΕΚ, που ώθησε την ομάδα στη νίκη και τη βοήθησε πολύ ειδικά στο 4ο δεκάλεπτο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λεωνίδας Κασελάκης:

«Είχαμε μιλήσει απ την αρχή και ξέραμε ότι ο Πανιώνιος παρότι είναι νεοσύστατη ομάδα αποτελείται από έμπειρους παίκτες και θα έρθουν εδώ χωρίς να έχουν να χάσουν τίποτα. Η ομάδα μας η ΑΕΚ μπήκε πάρα πολύ δυνατά στο παιχνίδι αυτό είναι γεγονός αλλά είναι ανεπίτρεπτο να είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο για 30’, γιατί είμασταν συγκεντρωμένοι μόνο για 30’. Αμέσως μετά όπως είδαμε η διαφορά μειώθηκε κάτι που είναι ανεπίτρεπτο για μας. Κρατάμε το καλό παιχνίδι γιατί όταν είχαμε υπομονή κάναμε καλές φάσεις στο παιχνίδι, ενώ αυτό που έχουμε τώρα να κάνουμε είναι να βάλουμε τα κεφάλια μέσα και να δουλέψουμε στις λεπτομέρειες να αποκτήσουμε καλύτεροι συνοχή σαν ομάδα γιατί η συνέχεια θα είναι δύσκολη και πρέπει σε κάθε παιχνίδι να παρουσιάζουμε βελτίωση. Καλή συνέχεια στον Πανιώνιο γιατί είναι ιστορικό σωματείο  και πιστέυω ότι αυτή η νίκη είναι σημαντική γιατί θα είναι καλύτερος σε κάθε παιχνίδι, αλλά εμείς κοιτάμε την ομάδα μας κοιτάμε τα λάθη μας και θα προσπαθήσουμε στο επόμενο παιχνίδι να εμφανιστούμε βελτιωμένοι. Επαναλαμβάνω είναι ανεπίτρεπτο να χάνουμε την συγκέντρωσή μας και ελπίζω να μην ξανασυμβεί. Και τέλος να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας έδωσε πολύ ενέργεια ακόμα και όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά για εμάς, μας έδωσε τον παλμό και το ρυθμό για να μπορέσουμε στο 4ο δεκάλεπτο να ελέγξουμε εμείς το παιχνίδι».

ΣΤΑΘΗΣ ΔΙΑΚΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X