Σε ρυθμούς… Βασίλισσας (15:00, LIVE WEB RADIO) το ΟΑΚΑ στο ματς με Πανιώνιο

Άρης - ΑΕΚ 63-57 (ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

sakotaΗ «σφαλιάρα» στην πρεμιέρα της Α1 μπάσκετ απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας δεν αφήνει πολλά περιθώρια. Η ΑΕΚ σήμερα στις 15:00 απέναντι στον Πανιώνιο πάει για τη νίκη και μόνο για αυτή. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος μόλις χθες προπόνησε την ομάδα του στην κεντρική σάλα του ΟΑΚΑ για πρώτη φορά, εκεί όπου θα δώσει το πρώτο παιχνίδι της η ΑΕΚ σήμερα.

Οι «κιτρινόμαυροι» όμως σήμερα ξέρουν καλά ότι θα έχουν στο πλάι τους τον κόσμο τους, που διευκολύνθηκε για να δώσει μαζικά το παρόν σε συνδυασμό με το ποδοσφαιρικό ματς τρεις ώρες μετά παραδίπλα.

Ο Ζιάγκος περιμένει από τους Αμερικάνους του να… ξυπνήσουν, από τον Σάκοτα να πάρει την ομάδα στις πλάτες του και από τους Έλληνες να συνεχίσουν να δίνουν και την ψυχή τους. Μόνο έτσι θα έρθει άλλωστε το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Πανιώνιο που… γέμισε το ρόστερ του τα τελευταία 24ώρα.

Το enwsi.gr θα βρίσκεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ για να σας μεταδώσει μέσω LIVE WEB RADIO την μετάδοση του πρώτου εντός έδρας αγώνα της ΑΕΚ στην Α1.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X