Κατσαντώνη: «Όλοι θα δυσκολευτούν να μας κερδίσουν, ήμουν σίγουρη για τη νίκη»

Κατσαντώνη: «Όλοι θα δυσκολευτούν να μας κερδίσουν, ήμουν σίγουρη για τη νίκη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

katsantoniΑποτέλεσε την 3η σκόρερ της ΑΕΚ στο χθεσινό παιχνίδι με τον Α.Ο Θήρας. Η αλήθεια είναι ότι σε αρκετές περιπτώσεις πήρε από το χεράκι την Ένωση και την οδήγησε. Έχοντα άξιες συμπαραστάτριες τις Αργυροπούλου, Ιβάνοβα. Η Ιωάννα Κατσαντώνη , κέρδισε 16 πόντους και ήταν από τις κορυφαίες κιτρινόμαυρες, της νίκης με 3-1 σετ. Η αριστερόχειρας αθλήτρια της Ένωσης μίλησε αποκλειστικά στο enwsi.gr για την σημαντική νίκη που ήρθε με αρκετό κόπο, μετά το χαμένο πρώτο σετ.

«Σε αυτό το παιχνίδι υπήρχε άγχος πρώτους παιχνιδιού. Κολλήσαμε στο 20-11, με την υποδοχή μας  και ουσιαστικά  χαρίσαμε το σετ. Στα επόμενα όμως ήμασταν πιο ελεύθερες και μας βγήκε. Το παιχνίδι πήγαινε πόντο πόντο κα κρίθηκε λεπτομέρειες. Ήμαστε ικανοποιημένες με τους τρεις βαθμούς . Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας. Μέσα από δουλειά θα έρθουν και καλύτερα αποτελέσματα».

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί ήταν αυτοί που φοβήθηκαν μετά το τέλος του πρώτου σετ, αλλά κυρίως με τον τρόπο που η ομάδα σπατάλησε την ευκαιρία να πάρει κεφάλι. Η Κατσαντώνη πάντως το πίστεψε.

«Ήμουν σίγουρη ότι θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν υπήρχε περίπτωση. Δεν ένιωθα ότι είμαι από κάτω και θα χάσω. Νιώθαμε πολύ καλά, έστω και αν κάποια πράγματα δεν βγήκαν».

Το κλειστό του Μίλωνα δεν ήταν κατάμεστο. Όμως ο κόσμος που βρέθηκε δίπλα στην ομάδα βοήθησε πολύ με τις φωνές και τα τραγούδια του. Και η αθλήτρια της ΑΕΚ θέλησε να τους ευχαριστήσει. «Ο κόσμος ήταν δίπλα  μας βοήθησε πολύ για να έρθει αυτή η νίκη. Θέλουμε να συνεχίσει να το κάνει. Τους ευχαριστούμε πολύ και τους περιμένουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια».

Η πρώτη νίκη σίγουρα καλύτερη ψυχολογία στην ομάδα ενόψει της συνέχειας. Η ΑΕΚ έχει να δώσει δύο παιχνίδια που καλείται να τα κερδίσει. «Η πρώτη νίκη μας ανεβάζει ψυχολογικά για τα επόμενα παιχνίδια. Από Δευτέρα και πάλι δουλειά. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, είναι ανταγωνιστική ομάδα και ότι οι αντίπαλοι θα δυσκολευτούν για να μας κερδίσουν».

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X