Τσιάκος: «Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που περίμενε τρία χρόνια»

Τσιάκος: «Δύσκολο ματς στο Λαύριο, διαχείριση των τραυματισμών μας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tsiakos (1)Για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ απέναντι στον Πανιώνιο στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής της Α1 μίλησε ο Γιώργος Τσιάκος απευθύνοντας κάλεσμα στον λαό της Ένωσης, ο οποίος σύμφωνα με τον ίδιο αποτελεί τη δύναμη του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος σέντερ της Ένωσης στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα, που ακόμα φτιάχνεται, αλλά και δεν έχει άγχος. Αυτό από μόνο του εγκυμονεί κινδύνους για μας. Θεωρώ, ωστόσο, ότι είμαστε προετοιμασμένοι για να διαχειριστούμε καταστάσεις. Είναι καθήκον μας να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι στην πρώτη εντός έδρας εμφάνιση της «Βασίλισσας» και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, που περίμενε καρτερικά αυτή την στιγμή εδώ και τρία χρόνια.

Αυτονόητο είναι ότι ειδικά σ’ αυτόν τον αγώνα θέλουμε στήριξη. Έχουμε πει πολλές φορές ότι οι οπαδοί  της ΑΕΚ είναι -μαζί με την λαμπρή Ιστορία της-  η δύναμη αυτού του συλλόγου.  Καλούμε τον κόσμο μας να σπεύσει, λοιπόν, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ και να μας δώσει εκείνος το έναυσμα για την πρώτη νίκη μας στην Basket League».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X