Έκκληση των οπαδών της ΑΕΚ: «Μελισσανίδη σώσε το βόλεϊ»

ΦΩΤΟ από το Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

volley andres kosmosΣοκαρισμένοι ακόμα και οι οπαδοί της ΑΕΚ που βρέθηκαν χθες βράδυ στο γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» στην Ορεστιάδα ρωτούσαν να μάθουν το λόγο που δεν αγωνίστηκαν οι ξένοι παίκτες κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Οι σκηνές μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό ήταν συγκινητικές με τους οπαδούς να φωνάζουν συνθήματα στήριξης προς τον τελευταίο των μοϊκανών από τους παράγοντες Μάνο Μακρή, τον προπονητή Χόρχε Ελγκέτα αλλά και τους αθλητές.

Με συνθήματα και παραινέσεις τα μέλη της Original Ορεστιάδας αποθέωσαν τα μέλη της «κιτρινόμαυρης» αποστολής και τους ζήτησαν να κάνουν κουράγιο. Τα συνθήματα «φωτογράφιζαν» ακόμα και τον Δημήτρη Μελισσανίδη για να στηρίξει το τμήμα και να μην διαλυθεί. Τα συνθήματα συνεχίστηκαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και στην πλατεία της Ορεστιάδας όπου βρίσκονται και τα γραφεία του κλαμπ της Original και κάποιο από αυτά αφορούσε και στον Δημήτρη Μελισσανίδη ζητώντας τους να βοηθήσει το τμήμα πριν διαλυθεί.

Κρίσιμες αναμένεται να είναι οι επόμενες ημέρες και ώρες για το ανδρικό τμήμα της ΑΕΚ καθώς ο Μάνος Μακρής βρίσκεται εδώ και 10 ημέρες υπό παραίτηση, ενώ οι πληροφορίες λένε πως τα χρήματα που βρέθηκαν την Παρασκευή το πρωί για να πληρωθούν τα παράβολα των ομοσπονδιών δόθηκαν ως βοήθεια από την ΠΑΕ αλλά δεν έφταναν για να πληρωθούν και τα παράβολα στην FIVB που είναι απαραίτητα για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές.

Πηγή: volleynews

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X