Μεγάλος και βασικός χορηγός για τη φανέλα της «Βασίλισσας» το λαχείο «ΣΚΡΑΤΣ»

ΑΕΚ - Κολοσσός Ρόδου (84-79, ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek basket me kolossoΚάθε μέρα που περνάει το τμήμα μπάσκετ της ΑΕΚ γιγαντώνεται. Δεν είναι το γεγονός ότι αγωνίζεται σε ένα μεγάλο γήπεδο, όπως αρμόζει η ιστορία της, αλλά προχωρά και σε σημαντικές χορηγικές συμφωνίες. Βασικός χορηγός της ΑΕΚ την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 θα είναι το «ΣΚΡΑΤΣ» , όπως ανακοινώθηκε και επίσημα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η προσπάθεια της «Βασίλισσας» συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα. Η προσπάθεια διαρκείας έχει αποτέλεσμα σε όλους τους τομείς.

Μετά την διευθέτηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο της γηπεδικής στέγης (ΟΑΚΑ) και την συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα (ΟΤΕ TV), η ΚΑΕ ΑΕΚ είναι στην ευτυχή θέση να ανακοινώσει ακόμα μία σπουδαία συμφωνία:

Την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας της με την ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ Α.Ε. μια εταιρεία του Ομίλου ΟΠΑΠ, η οποία έχει το αποκλειστικό δικαίωμα παραγωγής, λειτουργίας, κυκλοφορίας, προβολής και διαχείρισης των Κρατικών Λαχείων, μεταξύ των οποίων και του Στιγμιαίου Κρατικού Λαχείου με την ονομασία «ΣΚΡΑΤΣ Τύχη στη στιγμή».

Το «ΣΚΡΑΤΣ» θα αποτελεί τον ΜΕΓΑΛΟ, τον βασικό χορηγό της ΚΑΕ ΑΕΚ και θα κοσμεί το μπροστινό μέρος της φανέλας της. Ο στόχος; Κοινός. Το «ΣΚΡΑΤΣ» προσφέρει νίκη στη στιγμή, εκεί που η «Βασίλισσα» στοχεύει, σε κάθε γήπεδο, σε κάθε εμφάνισή της».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X