Αργυροπούλου στο enwsi.gr: «Η φανέλα είναι βαριά, υπάρχει άγχος, θέλουμε τη νίκη» (VIDEO)

Αργυροπούλου στο enwsi.gr: «Η φανέλα είναι βαριά, υπάρχει άγχος, θέλουμε τη νίκη» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ARGYROPOULOUΣε λίγες ώρες τα κορίτσια της ΑΕΚ μπαίνουν και επίσημα στα παρκέ, με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Μετά από αρκετό καιρό προετοιμασίας, η ΑΕΚ του Μανώλη Ρουμελιώτη θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο Θήρας, στοχεύοντας μόνο στη νίκη.

Στο περιθώριο της χθεσινής παρουσίασης της φανέλας της Ένωσης, η Ευδοξία Αργυροπούλου μίλησε αποκλειστικά στο enwsi.gr, για το αποψινό ματς στο κλειστό του Μίλωνα.

«Είναι παιχνίδι πρεμιέρας, φυσιολογικά θα υπάρχει αρκετό άγχος, θα προσπαθήσουμε να μπούμε μέσα και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και όλα θα φανούν στο γήπεδο. Επιτέλους ξεκινάμε, κάνουμε προπονήσεις αρκετό καιρό, προσπαθούμε να δέσουμε σαν ομάδα και από αύριο ξεκινάμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε μέσα στα παιχνίδια, που θα υπάρχει περισσότερη πίεση και περισσότερο άγχος».

Έχοντας γνωρίσει πλέον τις υπόλοιπες συμπαίκτριες της, η Αργυροπούλου μίλησε για το επίπεδο του τμήματος, αλλά και την φανέλα της ΑΕΚ.

«Είναι καλό το επίπεδο, αν σκεφτούμε ότι είμαστε δέκα καινούργιες αθλήτριες, όλα θα φανούν μέσα στο γήπεδο, ότι και να λέμε, το θέμα να είναι μέσα από τις προπονήσεις να προσπαθούμε να δεθούμε σαν ομάδα. Η φανέλα πάντα είναι βαριά, αλλά παιχνίδι είναι, πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο και ότι γίνει».

[youtube id=”1bZKPPynlVU” width=”600″ height=”350″]

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X