Ρουμελιώτης: «Βασικός στόχος να σώσουμε την χρονιά για την ΑΕΚ»

ΦΩΤΟ του enwsi.gr από την παρουσίαση της νέας φανέλας της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

roumeliwtisΑπόλυτα ρεαλιστής και συνειδητοποιημένος για τη νέα τάξη πραγμάτων στην ΑΕΚ εμφανίστηκε και στις αποψινές δηλώσεις του ο Μανώλης Ρουμελιώτης.

Ο τεχνικός της Ένωσης μιλώντας στην παρουσίαση της φανέλας της ΑΕΚ σχολίασε για τη νέα σεζόν που ξεκινά αύριο απέναντι στον ΑΟ Θήρας στο κλειστό του Ιωνικού της Νέας Φιλαδέλφειας. «Ήρθα στην ΑΕΚ σε μια δύσκολη περίοδο, περιμένοντας να είμαστε φέτος πιο ήρεμοι. Ωστόσο, ζήσαμε πολλά το καλοκαίρι. Μόλις χθες αποφασίστηκε να έχουμε το κλειστό του Ιωνικού. Μόνο για τα παιχνίδια μας. Είναι ευχάριστο βράδυ σήμερα. Οφείλουμε να δούμε την επόμενη μέρα. Η επόμενη μέρα έχει παιχνίδι αύριο για την ΑΕΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τις Ακαδημίες της ΑΕΚ. Βασικός στόχος μας είναι να σώσουμε την χρονιά . Δεν πιστεύω αν σε άλλο σύλλογο θα μπορούσε να ξεκινήσει η χρονιά έτσι. Ο Δούκας ήταν η ψυχή της ομάδας. Αλλά αν δεν ήταν αυτός δεν θα υπήρχε βόλεϊ στην ΑΕΚ. Έχουμε δύσκολη σειρά παιχνιδιών που πρέπει να παλέψουμε για τη νίκη. Ξεκινάμε με χαμηλά το κεφάλι».

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X