Δούκας: «Αν δεν ήταν ο Κουτάς και ο Μπόβαλης θα τα είχα παρατήσει»

Δούκας: «Αν δεν ήταν ο Κουτάς και ο Μπόβαλης θα τα είχα παρατήσει»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

doukasΓια τη νέα χρονιά που ξεκινά αύριο για την ΑΕΚ μίλησε ο Χρήστος Δούκας στην παρουσίαση της φανέλας του γυναικείου τμήματος βόλεϊ της Ένωσης. Ο έφορος της Ένωσης σχολίασε στις δηλώσεις του «Υπήρχε μεγάλο κενό μετά την παραίτηση της Φένιας. Για να μην πέσει η ΑΕΚ στα χέρια των φαντασμάτων του παρελθόντος ανέλαβα εγώ σε συνεργασία με την διοίκηση της Ερασιτεχνικής. Ελπίζουμε με την έναρξη της σεζόν να έρθουν και έσοδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Μανώλη που δεν πήδηξε από το καράβι. Οι δυσκολίες ήταν πολλές. Πολλοί λένε γιατί εξαφανίστηκαν οι επενδυτές. Η ΑΕΚ έχει χρέη, που είναι μεγάλος βραχνάς. Πέρυσι ήρθε χαρτί για χρέη από το 2000 μέχρι και το 2007. Κοντά στις 100.000 ευρώ. Που δεν είχαν διακανονιστεί. Δεν θέλαμε να ανοιχτούμε για να μην έχουμε χρέη.

Η Ρόγκα έφυγε νωρίς για άλλη ομάδα. Η Καββαθά ήταν δική μου επιλογή και είχε διπλάσια πρόταση στα χέρια της από όσα τις δίναμε. Η Λαδένη εκμεταλλεύτηκε ότι δεν μπήκε μια δόση στο συμβόλαιο της και παίζοντας έξυπνο παιχνίδι διάλεξε να ξεσκονίζει τον πάγκο της Νάξου. Για την Τοτσίδου δεν ήταν οικονομικό το θέμα. Ήταν δική της απόφαση. Ο Παπαδημητρίου είχε βάλει λεφτά στην ΑΕΚ και είχε καθοριστική συμβολή στο θέμα του γηπέδου. Ο Κουτάς αν πέρυσι δεν ήταν στην ΑΕΚ, θα είχαμε ακόμη περισσότερα χρέη. Αν δεν ήταν αυτός και ο Μπόβαλης θα τα είχα παρατήσει».

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X