Χωρίς τον Ανάκογλου η ΑΕΚ

Ανάκογλου στο enwsi.gr : «Όποιος δεν ήξερε, πήρε ένα μάθημα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ANAKOGLOYΓια δεύτερη ημέρα ο Δημήτρης Ανάκογλου δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΚ. Χθες ένιωσε ενοχλήσεις στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης και εγκατέλειψε, σήμερα δεν προπονήθηκε καν. Το ιατρικό τιμ άναψε «κόκκινο» στον μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ μετά την πρωινή θεραπεία για να λάβει μέρος στο πρόγραμμα του Τραϊανού Δέλλα το απόγευμα.

Έτσι, ο προπονητής της ΑΕΚ τον άφησε εκτός της 20μελούς αποστολής που πήρε για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι άνθρωποι του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ φοβούνται για τις ενοχλήσεις του παίκτη στην γάμπα (κάκωση) και έτσι δεν του επέτρεψαν να προπονηθεί για να μην ρισκάρουν μια πιθανή θλάση.

Ο Δέλλας πάντως πήρε μαζί του στην 20μελή αποστολή του Κυριακάτικου ματς τους εξής παίκτες: Ανέστης, Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Γροντής, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Μπακάκης, Κορδέρο, Ντακόλ, Ζόριτς, Φαγιέ, Μπαρμπόσα, Ντούνης Μ, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Σβάρνας και Τζανετόπουλος.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X