«Όχι» Ανδριανού για μετακίνηση Απολλωνιστών στο ΟΑΚΑ

«Όχι» Ανδριανού για μετακίνηση Απολλωνιστών στο ΟΑΚΑ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

apollonΓια ακόμη μια φορά η Πολιτεία απαγορεύει την μετακίνηση οπαδών φιλοξενούμενης ομάδα και δη στο μεγάλο και άνετο ΟΑΚΑ. Έτσι, μετά την εισήγηση της Αστυνομίας ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός απαγορεύει την μετακίνηση φιλάθλων του Απόλλωνα Σμύρνης για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει ότι ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός έκανε δεκτή την εισήγηση της Αστυνομίας για απαγόρευση μετακίνησης των φίλων του Απόλλωνα και διάθεσης εισιτηρίων στην ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ (Κυριακή, 19/10/2014, 18:00).
Υπενθυμίζεται ότι αίτημα για χορήγηση εισιτηρίων είχε καταθέσει η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης στην πρόσφατη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του συγκεκριμένου αγώνα. Μάλιστα το συγκεκριμένο αίτημα είχε γίνει αποδεκτό από την ΠΑΕ ΑΕΚ με τη σύμφωνη γνώμη της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X