Σίτιση με σάντουιτς για τους παίκτες του Πανηλειακού!

Σίτιση με σάντουιτς για τους παίκτες του Πανηλειακού!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

PaniliakosΣτην ομάδα του Πύργου εξακολουθούν να συμβαίνουν τραγικά πράγματα, με τους παίκτες του Πανηλειακού να έχουν θέμα ακόμα και με τη σίτισή τους και να… τρώνε πόρτα αντί για κανονικό φαγητό σε εστιατόριο, με το οποίο υπάρχει συμφωνία, αλλά δεν μπορεί να τηρηθεί, αφού υπάρχουν οφειλόμενα. Έτσι αναγκάζονται να τρώνει σάντουιτς τα οποία έχει βρει η ομάδα σε προσφορά. Και να ήταν μόνο αυτό.

Οι ποδοσφαιριστές έχουν πληρωθεί, αλλά δεν το ξέρουν. Από την πλευρά του επίδοξου επενδυτή, Αλεξ Ολίβα, είχε διαρρεύσει πως έχουν δοθεί κάποια χρήματα από τις 100.000 ευρώ που έχει ξοδέψει (!) ως τώρα για την ομάδα. Ωστόσο, οι παίκτες δεν επιβεβαίωναν του λόγου το αληθές και επιφυλάσσονταν μήπως αυτό συμβεί τις επόμενες ημέρες. Ο Ισπανός, πάντως, έλεγε πως μόνο πληρώνει και πληρώνει, βρίσκοντας περισσότερα χρέη από όσα περίμενε.

Μέσα σε όλα, ο Ερασιτέχνης πραγματοποίησε έκτακτη γενική συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., ενώ συζητήθηκε εκτενώς η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος. Ο πρώην γενικός αρχηγός, Φάνης Παπαδόπουλος, είπε χαρακτηριστικά: «Ο Πύργος δεν αντέχει να έχει έναν περιφερόμενο θίασο» και συνέχισε «Ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ, Θεοδόσης Χριστόπουλος, έχει εξαφανίσει τα βιβλία του Ερασιτέχνη, ενώ η παλαιά διοίκηση δεν υφίσταται, αφού δεν έχουν πραγματοποιηθεί ούτε συνεδριάσεις του Δ.Σ., ούτε ετήσιες γενικές συνελεύσεις, ούτε αντικαταστάθηκαν όσα μέλη εκείνης της διοίκησης έχουν εκπέσει, ενώ ο κος Χριστόπουλος, από τη στιγμή που είναι πρόεδρος της ΠΑΕ, δεν μπορεί να είναι και πρόεδρος του Ερασιτέχνη με βάση το καταστατικό του σωματείου. Ετσι, λοιπόν, αυτή η διαδικασία είναι απολύτως νόμιμη, καθώς κινήθηκε με την έγκριση του 1/4 των μελών, πάντα βάσει του καταστατικού. Στόχος του Ερασιτέχνη δεν είναι να αντιπολιτευθεί την ΠΑΕ, αλλά να της δώσει μια χείρα βοηθείας».

Από την πλευρά των οργανωμένων φιλάθλων, μίλησε ως εκπρόσωπος του Συλλόγου Φίλων ο Πάνος Παναγούτσος και ανέφερε: «Εδώ κι ένα χρόνο που γίνονται τόσα στην ομάδα μας, ο Σύλλογος Φίλων Πανηλειακού παλεύει μόνος του. Αν πάει κανείς στη Συντριάδα, θα δει ότι αυτό δυστυχώς δεν είναι ο Πανηλειακός μας, αλλά είναι σε ΟΛΑ εικόνα σωματείου πολύ χαμηλότερης κατηγορίας».
Παβαρέζε: «Σε είκοσι μέρες εμείς τη διοίκηση…»

Εκ μέρους της διοίκησης των Ιταλών, παρέθεσε συνέντευξη Τύπου ο αθλητικός διευθυντής Λουίτζι Παβαρέζε, παρουσία και του νυν τεχνικού του Πανηλειακού Λούκα Καβάλο, αλλά και παικτών της πυργιώτικης ομάδας: «Σε περίπου είκοσι μέρες θα έχουμε κι επίσημα και τη διοίκηση της ομάδας, με νέο Δ.Σ., κάτι που θα μας επιτρέψει να ομαλοποιήσουμε και όλα τα υπόλοιπα απαραίτητα ζητήματα, όπως τα οικονομικά με τις πληρωμές».

Ο Παβαρέζε τόνισε μεταξύ άλλων: «Τεχνικός της ομάδας είναι, αλλά και θα συνεχίσει να είναι, ο Λούκα Καβάλο! Σε ό,τι αφορά το θέμα με το απαραίτητο δίπλωμα που πρέπει να έχει για την κατηγορία, ήδη ξεκινάει η διαδικασία αναβάθμισής του σε ΟΥΕΦΑ Pro! Ετσι, ώστε να υλοποιείται κι αυτός ο όρος. Και θα υπογραφεί συμβόλαιο μαζί του».

Πηγή: sentragoal

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X