Οι επιλογές του Δέλλα με ή χωρίς τον Ανάκογλου στο ματς με τον Απόλλωνα

Ανάκογλου στο enwsi.gr : «Όποιος δεν ήξερε, πήρε ένα μάθημα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ANAKOGLOYΗ αποχώρηση του Δημήτρη Ανάκογλου από τη χθεσινή προπόνηση με ενοχλήσεις στη γάμπα ήταν το γεγονός που διαφοροποίησε τα σχέδια του Τραϊανού Δέλλα σε ότι αφορά στη δοκιμή της ενδεκάδας ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Σήμερα, ανάλογα με την κατάσταση στην οποία θα βρεθεί ο νεαρός μέσος, θα φανεί που καταλήγει ο τεχνικός του δικεφάλου σε ότι αφορά στα πρόσωπα και στο σύστημα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα στο Ολυμπιακό στάδιο.

Σε περίπτωση που προπονηθεί κανονικά ο Ανάκογλου τότε όλα δείχνουν ότι θα πάρει θέση στο πλευρό του Μιγκέλ Κορδέρο στη μεσαία γραμμή, με τον Μάνταλο να αγωνίζεται σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Αλεσάντρε Ντακόλ. Στο ενδεχόμενο αυτό ο Μπαρμπόσα θα παίξει αριστερά και ένας εκ των Πλατέλλα ή Ντούνη στο δεξί άκρο.

Αν όμως οι ενοχλήσεις στη γάμπα του Ανάκογλου δεν του επιτρέψουν να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με την ομάδα της Ριζούπολης τότε ο Δέλλας έχει δύο επιλογές. Η πρώτη είναι να διατηρήσει το σύστημα 4-2-3-1 με τον Μάνταλο στο πλαϊ του Κορδέρο και μπροστά του τους Ντούνη, Μπαρμπόσα και Πλατέλλα, με τον Ντακόλ στην κορυφή. Η δεύτερη είναι να αλλάξει σύστημα και να επιλέξει 4-3-3, με αμυντικό χαφ τον Κοερδέρο, δύο εσωτερικούς χαφ μπροστά του, τους Μάνταλο – Μπαρμπόσα και επιθετική τριάδα τους Πλατέλλα, Ντούνη και Ντακόλ. Τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σήμερα, όταν και ο τεχνικός του δικεφάλου θα μπορεί να βγάλει πιο ασφαλή συμπεράσματα.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X