Κολοβέτσιος: «Να μας γίνει μάθημα»

kolovetsios-mantalos-κολοβετσιος-μανταλοςΤην πρόθεση των ανθρώπων της ΑΕΚ να στελεχώσουν την ομάδα με όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες εξέφρασαν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Τραϊανός Δέλλας και ο Βασίλης Δημητριάδης. Ο εκτελεστικός διευθυντής, ο προπονητής και ο υπεύθυνος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος μίλησαν στην κάμερα του OTE TV, στέλνοντας μήνυμα για την επόμενη μέρα της ομάδας:

ΤΡΑΪΑΝΟΣ ΔΕΛΛΑΣ: «Οι παίκτες που έχουν έρθει στην ομάδα, έχουν επιλεγεί βάσει θέσεων. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που να απαρτίζεται από περισσότερους Έλληνες. Από παιδιά από τις ακαδημίες. Σιγά – σιγά, με τη δουλειά που γίνεται κι εκεί, νομίζω ότι θα έχουμε κι από εκεί θετικά νέα. Αλλά όλα αυτά χρειάζονται χρόνο».

ΝΤΟΥΣΑΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ: «Εμείς θέλουμε να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες. Εκεί κοιτάμε. Έχουμε τώρα και δική μας ακαδημία, που θα προσπαθήσουμε κι από την επόμενη χρονιά να βγάζουμε σιγά – σιγά παίκτες. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Και πιστεύω, ότι η ΑΕΚ έχει μεγάλο μέλλον από αυτή την πλευρά. Να πάρει παίκτες, να τους φτιάξει, να παίζουν. Αυτό είναι που θέλουμε».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ: «Ανέκαθεν η ΑΕΚ ήταν υπέρ του Έλληνα ποδοσφαιριστή. Η φετινή σεζόν έτσι ξεκίνησε. Θέλουμε Έλληνες παίκτες, θέλουμε ποιοτικούς Έλληνες παίκτες. Θέλουμε πάλι η Εθνική να αποτελείται από παιδιά που παίζουν στην ΑΕΚ. Νομίζω έγινε το πρώτο βήμα. Θα συνεχίσουν κι άλλα παιδιά. Πιστεύω ότι είναι κοντά σε αυτόν τον στόχο. Θέλουμε καλούς Έλληνες παίκτες για να βοηθήσουν και την ομάδα μας και την Εθνική».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X