Στην Ορεστιάδα για να υπερασπιστεί τον τίτλο της

Στιγμές από τη νίκη της ΑΕΚ επί του Μίλωνα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek volley agkaliaΤο ανδρικό τμήμα Βόλεϊ της ΑΕΚ  βρίσκεται ήδη στην Ορεστιάδα αφού ταξίδεψε το πρωί αεροπορικώς για την Αλεξανδρούπολη και στη συνέχεια οδικώς για την Ορεστιάδα. Μάλιστα έκανε και προπόνησή στο κλειστό «Νίκος Σαμαράς». Το δελτίο Τύπου που  εξέδωσε το τμήμα αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι η φετινή περιπέτεια της ομάδας, ξεκινάει από την Ορεστιάδα, όπου η Ένωση καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο της, ενώ περιλαμβάνει και τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, Χόρχε Ελγκέτα.

Αναλυτικά: Από την ακριτική Ορεστιάδα ξεκινά την υπεράσπιση του τίτλου της η ΑΕΚ η οποία μετέχει στον Α΄ Όμιλο της Α΄ Φάσης του Λιγκ Καπ με αντιπάλους τις ομάδες του Α.Ο Ορεστιάδας και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Όπως είναι γνωστό, για το Final-4 της διοργάνωσης, που θα γίνει 27-28 Δεκεμβρίου 2014, προκρίνεται η πρώτη ομάδα κάθε ομίλου.

Η αποστολή της ΑΕΚ ταξίδεψε το μεσημέρι αεροπορικώς για την Αλεξανδρούπολη κι από εκεί οδικώς για την Ορεστιάδα. Το βράδυ η ομάδα προπονήθηκε στο κλειστό «Νίκος Σαμαράς» της πόλης, όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες του ομίλου. Πρώτος αντίπαλος θα είναι αύριο στις 20:00 ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και δεύτερος το Σάββατο στις 19:00 ο Α.Ο Ορεστιάδας.

Ο προπονητής, Χόρχε Ελγκέτα δήλωσε για τους πρώτους επίσημους αγώνες της σεζόν:  «Περιμέναμε καιρό αυτή τη στιγμή…. Έχουμε μελετήσει τους αντιπάλους μας κι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να μπορέσουμε να τους αντιμετωπίσουμε. Ξέρουμε ότι ο Εθνικός είναι έμπειρη ομάδα ενώ η Ορεστιάδα έχει τον ενθουσιασμό που έχουν όλες οι ομάδες που ανεβαίνουν κατηγορία.

Περιμένω ότι θα είναι δυο δυνατά παιχνίδια και για να τα κερδίσουμε θα πρέπει να πιάσουμε πολύ καλή απόδοση. Το γεγονός ότι είμαστε η ομάδα που κατέχει τον τίτλο δίνει ένα επιπλέον κίνητρο στις άλλες να θέλουν να μας νικήσουν. Όμως έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες για να προκριθούμε στο Final-4».

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τριημέρου:

1η αγωνιστική – Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

20.00: Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Α.Ε.Κ.

Διαιτητές: Τσεπκινλής, Ιωαννίδης. Παρατηρητής: Σαρδάνης. Επόπτες: Σταματόπουλος, Τονονίδης. Γραμματεία: Βενετίδης.

2η αγωνιστική – Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

19.00: Α.Ο.Ορεστιάδας – Α.Ε.Κ.

Διαιτητές: Ιωαννίδης, Τσεπκινλής. Παρατηρητής: Σαρδάνης. Επόπτες: Σταματόπουλος, Σαρμίδης. Γραμματεία: Γκαρίλης.

3η αγωνιστική – Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

19.00: Α.Ο.Ορεστιάδας – Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Διαιτητές: Στεργιόπουλος, Τσεπκινλής. Παρατηρητής: Σαρδάνης. Επόπτες: Σταματόπουλος, Τονονίδης. Γραμματεία: Βενετίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X