Εγχείρηση για τον Γιαννόπουλο

Πρωταθλητής ο Γιαννόπουλος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

giannopoulos γιαννοπουλοςΟ Κώστας Γιαννόπουλος, που αγωνίζεται στο Λουξεμβούργο, σήμερα το απόγευμα πέρασε την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα στο αριστερό του χέρι. Ο διεθνής δεξιός ίντερ της Kaerjeng είχε τραυματιστεί στον περσινό τελικό του πρωταθλήματος, αλλά η συντηρητική αγωγή που ακολούθησε δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Ο νεαρός περιφερειακός πρώην αθλητής της ΑΕΚ είχε υποστεί μερική ρήξη υπερακανθίου στο αριστερό χέρι και έκανε αρθροσκόπηση στο κεντρικό νοσοκομείο του Λουξεμβούργου, η οποία θα τον αφήσει εκτός για έξι μήνες.
Ωστόσο πριν χειρουργηθεί η ομάδα του έδειξε πόσο τον υπολογίζει ανανεώνοντας του το συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2016.

«Μου έδειξαν την εμπιστοσύνη τους και αυτό μου ανέβασε την ψυχολογία. Η ομάδα με κάλυψε απόλυτα. Μάλιστα έφερε από την Γερμανό ιατρό Δόκτωρ Ζάιλ που είναι ειδικός σε αυτές τις επεμβάσεις. Επειδή είναι το χέρι που σουτάρω οι γιατροί μου είπαν ότι πρέπει να είμαι 100% έτοιμος για αυτό και θα πάρει αρκετό χρόνο η αποθεραπεία», σχολίασε ο 24χρονος αθλητής ο οποίος δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την Εθνική Ανδρών: «Είναι κάτι που με στεναχωρεί ιδιαίτερα, θα ήθελα πολύ να σταθώ στο πλευρό των συμπαικτών μου», τόνισε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X