"H AEK έρχεται με φόρα και εννοείται ότι πρέπει να είναι πρώτη παντού", το μοτό στην ΑΕΚ

Θα μάθουμε (ξανά) μπαλίτσα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

AEK APOLLON KALAMARIAS FILIKO GOAL ARAVIDIS ΑΕΚ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΦΙΛΙΚΟ ΓΚΟΛ ΑΡΑΒΙΔΗΣΗ ΑΕΚ είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στη Super League και όχι μόνο δεν το κρύβει κανένας στην ομάδα, αλλά αντίθετα υπάρχει η πεποίθηση ότι η διαφορά ποιότητας σε σχέση με τους αντιπάλους θα φανεί και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Για τον χαρακτηρισμό του “φαβορί” που άπαντες αποδίδουν στην Ένωση, μίλησαν στον ΟΤΕ TV ο Τραϊανός Δέλλας, ο Βασίλης Δημητριάδης και οι ποδοσφαιριστές Μάνταλος, Κολοβέτσιος, Αραβίδης και Μπακάκης. Αναλυτικά τόνισαν:

ΤΡΑΪΑΝΟΣ ΔΕΛΛΑΣ: «Ναι, είμαστε φαβορί, αλλά τα φαβορί πρέπει να αποδεικνύονται στο γήπεδο. Αυτό θέλω να περάσω στους παίκτες μου και αυτό θα κάνουμε. Κάθε Κυριακή θα πρέπει να αποδεικνύουμε στο γήπεδο, ότι δίκαια μας έχουν αποδώσει αυτό τον τίτλο. Στόχος μας είναι να κάνουμε το επόμενο βήμα. Πέρυσι, κάναμε το πρώτο. Ώστε να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που πραγματικά της αξίζει, δηλαδή στη Superleague».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ: «Βεβαίως το αποδέχομαι. Από εδώ και πέρα η ΑΕΚ – είτε είναι σε αυτή την κατηγορία, είτε στη Superleague- θα είναι το φαβορί για τα πάντα. Για να κατακτά τίτλους στην Ελλάδα και να προσπαθεί για ό,τι καλύτερο στην Ευρώπη. Έτσι αντιμετωπίζουμε την ομάδα μας κι έτσι θέλουμε να είναι. Να είναι φαβορί γιατί ο στόχος της ΑΕΚ είναι να βρίσκεται στην κορυφή. Μόνο η κορυφή.

Δεν μπορεί να έχει κάποιον άλλον στόχο εκτός από την πρώτη θέση. Παντού. Σε όλα. Στο πρωτάθλημα, στο Κύπελλο. Οπουδήποτε παίζει η ΑΕΚ, είτε είναι επίσημο, είτε φιλικό παιχνίδι, το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να κερδίζει και να έχει στόχο μόνο την κορυφή. Η ΑΕΚ έρχεται με φόρα. Με πολύ μεγάλη φόρα. Έχει τρομερό πάθος, έχει έναν κόσμο δίπλα της, ο οποίος την ακολουθεί. Νομίζω, ότι αυτή τη στιγμή αντίπαλός μας είναι μόνο ο χρόνος για να φτάσουμε στη Superleague, στη φυσική μας θέση, κι εκεί να κατακτήσουμε τα πάντα».

ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΑΛΟΣ: «Εφόσον αυτή η ομάδα βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία, είναι λογικό να θεωρείται από όλους φαβορί. Δεν θέλουμε να βλέπουμε τον εαυτό μας έτσι. Θέλουμε να δουλεύουμε σκληρά κάθε ημέρα, ώστε να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο αυτό. Σίγουρα είναι μια δεύτερη μεταβατική σεζόν. Τα παιδιά πέρυσι τα κατάφεραν καλά. Έγινε το πρώτο βήμα. Τώρα όλοι μαζί, οι παίκτες που επιλεχθήκαμε και το τεχνικό τιμ, έχουμε ένα σκοπό όλοι μαζί: να επιστρέψει η ΑΕΚ εκεί που ανήκει».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ: «Δε νομίζω να μας αγχώνει ιδιαίτερα. Νομίζω ότι από τα πρώτα δείγματα, δείχνουμε ότι είμαστε μια πολύ σοβαρή δουλεμένη ομάδα. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να το παρουσιάσουμε αυτό στο πρωτάθλημα έτσι ώστε να δείξουμε ότι όντως είμαστε φαβορί.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΑΒΙΔΗΣ: «Προσωπικά αποδέχομαι τον χαρακτηρισμό του ανθρώπου που θέλει να θεωρεί τον εαυτό του νικητή. Αυτό έχω λάβει και από την ομάδα, αυτό έχω λάβει και από τους συμπαίκτες μου. Θεωρώ την ΑΕΚ μια ομάδα, η οποία θα παλεύει σίγουρα για κάτι μεγάλο και όχι μόνο για τη νίκη. Γιατί τη νίκη εμείς τη θεωρούμε υποχρέωσή μας.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΚΑΚΗΣ: «Αυτό που θέλουμε όλοι είναι να έρθει η ομάδα γρήγορα εκεί που αξίζει να είναι, στη Superleague. Ξέρουμε ότι αυτό θα έρθει μέσα από τη διαδικασία της Football League, που θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, αλλά αυτό το περιμέναμε και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε με υπομονή και δύναμη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X