Ανακοίνωση για το ΑΕΚ - ΑΟ Θήρας

Οριστικά στο κλειστό του Μίλωνα, η πρεμιέρα των κοριτσιών της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

milonaΜε την ανακοίνωση του Ε.Ο.ΠΕ σχετικά με την αναμέτρηση ΑΕΚ-ΑΟ Θήρας που θα διεξαχθεί στον Μίλωνα, επιβεβαιώθηκε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του enwsi.gr, το οποίο σας είχε ενημερώσει νωρίτερα για την έδρα και την ώρα διεξαγωγής της εν λόγω αναμέτρησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Λίγες ώρες απέμειναν πλέον για το πρώτο επίσημο σερβίς της χρονιάς στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών που ξεκινά το Σάββατο 18/10 με τρεις αναμετρήσεις ενώ η 1η αγωνιστική ολοκληρώνεται με δύο παιχνίδια την Κυριακή.

Η πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος συνδυάζεται με την επιστροφή της Α1 Γυναικών στην τηλεοπτική συχνότητα της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Το βράδυ του Σαββάτου 18/10 από το κλειστό γυμναστήριο του Μίλωνα θα μεταδοθεί απευθείας από τo ΝΕΡΙΤ Sports στις 20.00 ο αγώνας ΑΕΚ – ΑΟ Θήρας, εγκαινιάζοντας έτσι τις εβδομαδιαίες μεταδόσεις από το πιο όμορφο πρωτάθλημα.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X