Οριστικά στο κλειστό του Μίλωνα, η πρεμιέρα των κοριτσιών της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα

Οριστικά στο κλειστό του Μίλωνα, η πρεμιέρα των κοριτσιών της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

milonaΜέχρι και σήμερα υπήρξαν διαβουλεύσεις σε ΑΕΚ, ΝΕΡΙΤ και ομοσπονδία για την έδρα του αγώνα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ, απέναντι στον Α.Ο. Θήρας. Τελικά μετά απο αρκετές ημέρες συζητήσεων, βρέθηκε η οριστική λύση. Το enwsi.gr αποκαλύπτει ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κλειστό του Μίλωνα, στη Νέα Σμύρνη.

Μέχρι να φτάσουν σε αυτή την απόφαση οι άνθρωποι της ΑΕΚ έκαναν μεγάλες προσπάθειες να βρουν κάποια άλλη λύση. Είχαν συμφωνήσει προφορικά με την Κηφισιά για να χρησιμοποιήσουν το Ζηρινειο, σε μέρα και ώρα που δεν βόλευε όμως την ΝΕΡΙΤ,  η οποία ήθελε πιο εμπορική ημέρα και ώρα για να μεταδόσει το ματς.

Απο χθες το γήπεδο του Μίλωνα είχε πέσει στο τραπέζι των διαβουλεύσεων και πριν λίγη ώρα πάρθηκε οριστική απόφαση. Το παιχνίδι της ΑΕΚ θα ξεκινήσει στις 20.00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X