H "κιτρινόμαυρη" τρέλα σπάει τα κοντέρ

Κίτρινη… λαίλαπα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

KOSMOSΗ “κιτρινόμαυρη” τρέλα συνεχίζεται και αποδεικνύει για μια ακόμα φορά τη “δίψα” των φιλάθλων της ΑΕΚ να στηρίξουν δυναμικά την ομάδα τους στην προσπάθεια για επιστροφή στη Super league. Σύμφωνα με την αρχική ενημέρωση που υπήρχε από την ΠΑΕ για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ορίστηκε ημερομηνία λήξης στα τέλη Σεπτεμβρίου, λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Για δύο λόγους όμως, πρώτον επειδή ο κόσμος συνέχιζε να αγοράζει εισιτήρια, αλλά και δεύτερον επειδή υπήρξε η επ’ αόριστον αναβολή της πρεμιέρας, έκανε τους υπεύθυνους της ομάδας να παρατείνουν τη διάθεση των καρτών διαρκείας ως το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας.

Το γεγονός όμως ότι ακόμα και τις τρεις τελευταίες μέρες δεκάδες φίλοι της ΑΕΚ προσέρχονται καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ στο ΟΑΚΑ προκειμένου να εξασφαλίσουν τη θέση τους στις εξέδρες για όλη τη σεζόν, είναι ο λόγος για τον οποίο αποφασίστηκε, προς το παρόν τουλάχιστον, να συνεχιστεί κανονικά η πώληση των διαρκείας. Ακόμα και τώρα, λίγες μέρες μετά το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος και λίγο πριν την εντός έδρας πρεμιέρα της ομάδας, οι άνθρωποι της ΠΑΕ δε μπορούν να πιστέψουν ότι οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας όλο και αυξάνονται. Ο κόσμος της ΑΕΚ βάζει ξανά τη “σφραγίδα” του και δείχνει με τον πλέον πειστικό τρόπο πόσο πολύ πιστεύει στην ομάδα και στη δουλειά που γίνεται με στόχο την πιο δυναμική επιστροφή.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X