Αναζητείται η έδρα και η πειστική εμφάνιση απ' τους Αμερικανούς της ΑΕΚ

Το χρυσό…βατόμουρο στον Κάιλς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kails-καιλςΤην Κυριακή η ΑΕΚ θα δώσει τη δεύτερη μάχη της για το πρωτάθλημα κόντρα στον Πανιώνιο, ωστόσο μεγάλο ερωτηματικό παραμένει η έδρα στην οποία διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Ναι μεν έχει ανακοινωθεί η συμφωνία της “Βασίλισσας” με το ΟΑΚΑ, αλλά προς το παρόν ούτε ο ΕΣΑΚΕ, ούτε η ΑΕΚ έχουν κάνει γνωστό τον τόπο διεξαγωγής του αγώνα με τους Νεοσμυρνιώτες. Από χθες γίνονται κινήσεις να ξεπεραστεί το νομικό κενό που έχει δημιουργηθεί με την υπό αποχώρηση διοίκηση του σταδίου, όμως μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Οι πιθανότητες να γίνει το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ είναι πολλές, αλλά τίποτα δε μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο μέχρι να το επιβεβαιώσουν οι δύο πλευρές. Ο κόσμος της ΑΕΚ από όλα τα μέρη της Ελλάδας προγραμματίζει εκδρομές, αφού θα έχει την ευκαιρία να συνδυάσει το παιχνίδι της «Βασίλισσας» από νωρίς (15.00) με αυτό της ποδοσφαιρικής ομάδας λίγο αργότερα (18.00), τα οποία ενδεχομένως να διεξαχθούν σε απόσταση …αναπνοής στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις. Αν τελευταία στιγμή προκύψει αλλαγή έδρας για την ομάδα μπάσκετ, δεν είναι σίγουρο το πόσοι φίλαθλοι θα μπορέσουν τελικά να βρεθούν στο πλευρό της ΑΕΚ.

Στα αγωνιστικά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο θεωρείται καθοριστικής σημασίας, πάρα το γεγονός ότι είναι αρκετά νωρίς για να συζητάμε κάτι τέτοιο. Η ΑΕΚ θα πρέπει να πάρει τη νίκη σ’ αυτό το παιχνίδι, πρώτον επειδή ο Πανιώνιος ενδεχομένως να βρίσκεται σε χειρότερο επίπεδο από την Ένωση σε θέμα προετοιμασίας και δεύτερον επειδή αν ο “Δικέφαλος” ηττηθεί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να μείνει χωρίς νίκη για τέσσερα σερί ματς, μια και ακολουθούν αυτά με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Για το θέμα που προβληματίζει τον τελευταίο καιρό τους υπεύθυνους της ομάδα με τους Αμερικανούς και την απόδοσή τους, δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποχωρήσεις, αφού άπαντες περίμεναν περισσότερα από αυτούς. Είναι θεμιτό να χρειάζονται κάποιο διάστημα προσαρμογής, όπως θεμιτό είναι και να έχουν τη στήριξη του προπονητή, όμως απέναντι σε ομάδες κατώτερης δυναμικότητας υπάρχει η απαίτηση απ’ τον κόσμο να κάνουν τη διαφορά. Για το λόγο αυτό το παιχνίδι με τον Πανιώνιο αποτελεί και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία γι’ αυτούς να αντιστρέψουν το εις βάρος τους κλίμα. Ειδικά οι Ουίλιαμσον, Γκούντριτζ και Ράιτ. Σε διαφορετική περίπτωση η ΑΕΚ μάλλον θα αναγκαστεί να κοιτάξει άλλες περιπτώσεις, ενώ όπως αποκάλυψε το enwsi.gr ο Κάιλς τελειώνει από την ομάδα.

ΣΤΑΘΗΣ ΔΙΑΚΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X