«Να φύγεις, είσαι ΑΕΚτζής…»

gidopoulosΈνταση στον Απόλλωνα λίγες μέρες πριν το ματς με την ΑΕΚ με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να φέρονται ενοχλημένοι από δηλώσεις που έκανε γι’ αυτούς ο Στράτος Γιδόπουλος. Στην προπόνηση της Τετάρτης μάλιστα ο νέος εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ προσπάθησε να …δικαιολογηθεί στους παίκτες.

“Κάτι έφτασε στα αφτιά μου. Έχετε κάποιο πρόβλημα μαζί μου”, τους ρώτησε για να πάρει την απάντηση από τον Παναγιώτη Λαγό: “Ναι… κάνατε κάποιες δηλώσεις προ ημερών, οι οποίες μας προσβάλλουν σαν παίκτες”.

Ο κ. Γιδόπουλος πήρε εκ νέου το λόγο τονίζοντας: “Δεν τα είπα έτσι. Εγώ είπα ότι οι παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ δεν είναι δικές μου επιλογές. Λογικό, αφού εγώ ήρθα τώρα στην ομάδα. Μην ακούτε τα… παπαγαλάκια. Στη συνέχεια παρενέβη ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος θέλησε να βάλει τέλος σε όλη αυτή την κατάσταση με σκοπό να επαναφέρει τους ποδοσφαιριστές του σε …αγωνιστικούς ρυθμούς.

“Εμείς δεν πρέπει να ασχολούμαστε με αυτά. Εμάς μας ενδιαφέρει να κάνουμε την προπόνηση μας και να μην υπάρχει πρόβλημα με τα γήπεδα”, τόνισε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X