Οι…αποδείξεις του Ρέλλα και οι συγκρίσεις με το Τσάμπιονς Λιγκ

Οι…αποδείξεις του Ρέλλα και οι συγκρίσεις με το Τσάμπιονς Λιγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

rellas-ρελλαςΕχετε διαβάσει την παροιμία, για τον γάιδαρο και το βόδι; Στο Αίγιο και στον Πειραιά, φαίνεται πως τη γνωρίζουν καλά. Γι’ αυτό και ο πρόεδρος του Παναγιάλειου, Αντώνης Ρέλλας επέλεξε να…λύσει τη σιωπή του σε μια «κόκκινη» εφημερίδα όπως το ΦΩΣ, για να καταθέσει αποδείξεις πως δεν υπήρξε σκληρό παιχνίδι στο Αίγιο. «Καταρχήν το στάδιο είναι δημοτικό, δεν έχει ευθύνη η ομάδα μας και επίσης ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι άθλιος όπως είπε ο Δέλλας. Δεν είναι ο καλύτερος αγωνιστικός χώρος, αλλά σίγουρα δεν είναι άθλιος. Τέτοια γήπεδα θα βρει πολλά η ΑΕΚ να παίξει στη Β’ Εθνική. Οσο για το «βίαιο» παιχνίδι, υπάρχει το βίντεο. Οι παίκτες μας έπαιξαν με πάθος, αλλά σε καμία περίπτωση αντιαθλητικό παιχνίδι. Απόδειξη είναι ότι δεν υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ των ποδοσφαιριστών», είπε ο Ρέλλας.

Για να επιβεβαιώσει την άποψη του, ο παράγοντας του Αιγίου έφερε ως παράδειγμα τα ματς που έχει παρακολουθήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με δεδομένο πως μονοπωλεί τη διοργάνωση ο Ολυμπιακός, φαίνεται πως θα είναι η ομάδα που βλέπει με ενδιαφέρον. «Αν νομίζει η ΑΕΚ ότι έπρεπε να κάτσουμε και να χάσουμε χωρίς να μαρκάρουμε, να μας το πει. Ηταν ένα ματς δυνατό, ένα κλασικό ματς Β’ Εθνικής. Εγώ έχω δει αγώνες στο Τσάμπιονς Λιγκ με πολύ πιο σκληρά μαρκαρίσματα. Ας αναρωτηθούν στην ΑΕΚ αν η δεύτερη κίτρινη που πήρε ο Αραβίδης, ήταν απλώς κίτρινη ή ήταν κόκκινη απευθείας. Αρκετά με την προπαγάνδα».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X