Ράιτ: "Δεν είμαι ικανοποιημένος με τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις μου"

Ράιτ: "Δεν είμαι ικανοποιημένος με τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις μου"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

raitΟ Κασμίρ Ράιτ έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ. Αρχικά αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, για το οποίο δήλωσε πως η ομάδα θα προετοιμαστεί κατάλληλα για να κερδίσει, στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αμφισβήτηση την οποία δέχονται κάποιοι παίκτες λέγοντας, ότι δεν τον ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι και πως η ομάδα προσπαθεί ακόμα να καταλάβει αυτά που της ζητάει ο προπονητής. Τέλος για τη δική του απόδοση παραδέχτηκε πως δεν είναι ικανοποιημένος, αλλά πως στη συνέχεια θα προσπαθήσει να βελτιωθεί.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κασμίρ Ράιτ:

Για τον αγώνα με Πανιώνιο: «Σίγουρα δεν ξεκινήσαμε όπως θα θέλαμε το Πρωτάθλημα, αλλά θεωρώ ότι ακόμα είναι νωρίς. Είμαστε στο στάδιο που γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο και προσπαθούμε να κάνουμε στο παρκέ αυτά που μας ζητάει ο προπονητής μας. Αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε σε αυτή την ήττα. Κοιτάμε μπροστά καθώς ακολουθεί ο αγώνας με τον Πανιώνιο. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα από τους προπονητές μας και θα μπούμε στο ματς για να κερδίσουμε».

Για τα περί αμφισβήτησης κάποιων παικτών: «Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι. Ο καθένας έχει τη γνώμη του. Μπορεί να αμφιβάλλει ο οποιοσδήποτε για εμάς τους παίκτες ή συνολικά για την ομάδα. Θα πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι ακόμα βρισκόμαστε στην φάση της εκμάθησης. Προσπαθούμε να καταλάβουμε τι θέλει ο προπονητής από εμάς και τον τρόπο που θέλει να κινούμαστε τόσο ατομικά όσο και ομαδικά. Όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε αλύτεροι».

Για την ατομική του απόδοση: «Προσωπικά, δεν είμαι ικανοποιημένος με τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις μου. Η αλήθεια είναι ότι νιώθω λίγο «σφιγμένος» και ακόμα προσαρμόζομαι. Μέσα, όμως, από τις ευκαιρίες που παίρνω θα βελτιωθώ και θα βοηθήσω περισσότερο την ομάδα μου».

ΣΤΑΘΗΣ ΔΙΑΚΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X