Στην πλατφόρμα του ΟΤΕ TV με κάθε επισημότητα πέρασε πλέον η "Βασίλισσα"

Προς ΟΤΕ TV και η "Βασίλισσα"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ote_TV simaΣήμερα επισημοποιήθηκε η συμφωνία μεταξύ ΚΑΕ ΑΕΚ και ΟΤΕ TV. Έτσι όλοι οι εντός έδρας αγώνες της ομάδας μέχρι και τα play off, θα προβάλλονται από το συνδρομητικό κανάλι και σε υψηλή ευκρίνεια.  Για την συμφωνία μίλησε και ο Διευθυντής του καναλιού κ. Δημήτρης Μιχαλάκης ο οποίος  τόνισε πως η Ένωση θα προβληθεί από τα κανάλια του ΟΤΕ όπως αξίζει στο τεράστιο και ιστορικό μέγεθος της ΑΕΚ.

Σε συνεργασία προχωρούν ο ΟΤΕ TV και η ΚΑΕ ΑΕΚ με στόχο τη μετάδοση των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα της Α1, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στα αθλητικά κανάλια OTE SPORT του ΟΤΕ TV.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, ο ΟΤΕ TV θα μεταδίδει σε high definition όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ στην κανονική περίοδο και τα play off της Α1, τη σεζόν 2014-2015.

Σχολιάζοντας τη συμφωνία, ο κ. Δημήτρης Μιχαλάκης, Διευθυντής ΟΤΕ TV, είπε: «Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε τον ιστορικό σύλλογο της μπασκετικής ΑΕΚ στα αθλητικά μας κανάλια. Μέσα από τη συνεργασία μας με την ΚΑΕ ΑΕΚ, ενισχύουμε κι άλλο την παρουσία μας στο πρωτάθλημα της Α1 για τους συνδρομητές μας. Επίσης, εξασφαλίζουμε πλούσιες αθλητικές συγκινήσεις για τους φίλους της ομάδας, που μετά τις ποδοσφαιρικές εμφανίσεις της ΑΕΚ, θα απολαμβάνουν αποκλειστικά στον OTE TV και τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μπάσκετ».

«Η Βασίλισσα επέστρεψε στην κατηγορία που ανήκει. Και επέστρεψε δυνατή. Στο πλαίσιο αυτής της ιστορικής επιστροφής, η συνεργασία με τον ΟΤΕ ΤV για την κάλυψη των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας σηματοδοτεί αυτή ακριβώς την προοπτική. Είμαστε βέβαιοι ότι μέσα από αυτή τη συνεργασία με τον ΟΤΕ ΤV και τα στελέχη του η προσπάθειά μας θα προβληθεί έτσι όπως αξίζει στο τεράστιο, στο ιστορικό μέγεθος της ΑΕΚ», είπε από πλευράς του ο Διευθυντής Επικοινωνίας και ΜΜΕ της ΚΑΕ ΑΕΚ, κ. Γιώργος Νικολάου.

Ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ, κ. Μιχάλης Πολυτάρχου, προσέθεσε: «Αυτονόητο είναι ότι το μπάσκετ είναι το παιχνίδι που όλοι αγαπάμε. Παράλληλα, είναι όμως και ένα προϊόν το οποίο θα πρέπει να τύχει καλύτερης προβολής. Η συνεργασία με τον ΟΤΕ ΤV θεωρούμε ότι αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να προβληθεί και το άθλημα και η ΑΕΚ, ειδικά σε αυτή την ιστορική συγκυρία. Η Βασίλισσα επιστρέφει δυνατή. Και είναι ευχάριστο, που επιστρέφει μαζί με τους δυνατούς στα τηλεοπτικά πράγματα, τόσο σε επίπεδο μεταδόσεων αγώνων, όσο και σε επίπεδο καθημερινών εκπομπών».

Την κάλυψη των αγώνων της ΑΕΚ για την Α1 αναλαμβάνει η δημοσιογραφική ομάδα του ΟΤΕ TV με επικεφαλής τον Βασίλη Σκουντή, ενώ πλούσιο ρεπορτάζ και ενημέρωση θα είναι διαθέσιμα στην εκπομπή Pick n’ Roll κάθε Τρίτη στις 21.00 στο OTE SPORT 4.

Η πρεμιέρα της ομάδας της ΑΕΚ στην Α1 μπάσκετ έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 19 Οκτωβρίου κόντρα στον Πανιώνιο και ο ΟΤΕ TV θα καλύψει τον αγώνα ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στις 15.00 στο OTE SPORT 3HD.

Μέσα από τα αθλητικά κανάλια OTE SPORT του ΟΤΕ TV, οι συνδρομητές του απολαμβάνουν, εκτός από την κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ παγκοσμίως ΝΒΑ, τα δημοφιλή ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, το Ισπανικό και το Ιταλικό, ενώ από Ελλάδα έχουν στη διάθεσή τους εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού και πλέον της ΑΕΚ για την Α1. Ο OTE TV έχει επίσης εξασφαλίσει τη μετάδοση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ 2015, αποκλειστικά σε υψηλή ευκρίνεια.

ΣΤΑΘΗΣ ΔΙΑΚΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X