Και το παράδοξο συνεχίζεται…

Και το παράδοξο συνεχίζεται…
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aravidis1-αραβιδηςΤο ρεσιτάλ απόλυτης παραδοξότητας καλά κρατεί. Αφού πρώτα οι κλωτσιές στο ψαχνό, το ανελέητο ξύλο και η πεντακάθαρη φάση που όμως καταλογίστηκε οφσαιντ, φαίνεται πως δεν θα είναι αρκετά προκειμένου να ελεγχθεί πειθαρχικά ο διαιτητής του αγώνα στο Αίγιο, εκείνος που θα καθίσει στο σκαμνί τελικά είναι ο Χρήστος Αραβίδης. Ο επιθετικός της ΑΕΚ κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή, προφανώς με βάση όσα έγραψε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα, περί δήθεν άρνησης του παίκτη να βγει από το γήπεδο μετά την αποβολή του. Μάλιστα, ο Αραβίδης κινδυνεύει πλέον και με τιμωρία μιας (επιπλέον) αγωνιστικής. Σαν να μην έφτανε δηλαδή που έφαγε ο επιθετικός της ΑΕΚ την κλωτσιά σύννεφο, σαν να μην έφτανε που δέχθηκε μια δεύτερη κίτρινη που θέλει ώρες κουβέντας, τώρα θα είναι και αυτός που θα απολογηθεί. Την στιγμή μάλιστα που διαιτητές και αντίπαλοι δεν είχαν καμία απολύτως τιμωρία.

Σε απολογία κλήθηκε και η ΑΕΚ για ρίψης αντικειμένων από την εξέδρα των οπαδών της. Αλλά αυτές οι ρίψης και η… καθυστέρηση του Αραβίδη να φύγει από το γήπεδο μετά την αποβολή, ήταν τα μοναδικά μεμπτά που διέκριναν οι ποδοσφαιρικές αρχές, απ’ όλα όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή στο Αίγιο.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X