Οι λύσεις του Δέλλα για τον αντικαταστάτη του Αραβίδη

Αραβίδης: «Καλή μας αρχή με υγεία, δύναμη, πίστη...»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aravidisΜετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Χρήστος Αραβίδης στην αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο, ο Τραϊανός Δέλλας άρχισε να προβληματίζεται για το πως θα καλύψει την απουσία του Έλληνα επιθετικού στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής κόντρα στον Απόλλωνα. Παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για τον παίκτη που θα τοποθετήσει στην κορυφή της επίθεσης, οι επιλογές που έχει είναι μετρημένες και η οριστική απόφαση αναμένεται να παρθεί μέχρι την Παρασκευή, ειδικά μετά και την επιστροφή του Μάνταλου στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο Δέλλας σκέφτεται είτε να δώσει την ευκαιρία στον Αλεσάντρε Ντακόλ να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα του Κυριακάτικου αγώνα, βάζοντας τον Μάνταλο σε ελεύθερο ρόλο πίσω του, με τους Μπαρμπόσα και Πλατέλλα στα άκρα της τριάδας, είτε ενδεχομένως να καλύψει τη θέση του Αραβίδη με τον Μάρκο Ντούνη, ο οποίος στο φιλικό παιχνίδι με τον Πιερικό πήρε χρόνο συμμετοχής και στην κορυφή της επίθεσης. Το πρώτο ενδεχόμενο συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες από τη στιγμή που ο Βραζιλιάνος γνωρίζει καλά τη συγκεκριμένη θέση και περιμένει πως και πως την ευκαιρία του για να πείσει τον προπονητή ότι δικαιούται να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X